Коментари

Моделът „Борисов“: лекари се бият на опашка за ваксини, в УНСС действат като политическа полиция

Моделът „Борисов“: лекари се бият на опашка за ваксини, в УНСС действат като политическа полиция

 

3127ffafae9d3faf4610afa559c4223dfcbb8cc2

 

 

Падението е пълно! Лекари се сбили на опашка за ваксини. Не, не са виновни те – докарани са дотам, защото искат да помогнат на пациентите си, но здравният министър в оставка и шефът му в оставка забъркаха такъв хаос, че няма излизане. Този хаос те нагло представят за успешно справяне с ковид кризата. Толкова успешно, че поставихме рекорд по смъртни случаи и антирекорд по поставени ваксини…

 

 

 

Унижение и разпад на ценностите видяхме в УНСС. Там ректорът уволни известен с интелигентността си преподавател, който имА смелостта да критикува предизборното посещение на Борисов в учебното заведение по време на кампанията. Ректорът сега се чуди как да излезе от тинята, в която го набута премиерът, защото за мнозина е ясно, че той е бил „посъветван“ да изхвърли доц. Мартин Осиковски. Обяснението му, че преподавателят е уронил престижа на учебното заведение е безкрайно неубедително. И няма да мине и в съда.

Борисов се разграничава с 200 от подобни случаи – сакън, аз съм набожен и демократ, – но те олицетворяват модела, който той наложи: арогантност, бруталност и простащина, невиждани досега в родната история.

 

 

 

 

Напрежението и опънатите нерви между колеги медици и нелепото уволнение на доц. Осиковски са плод на господстващите все още аморалност и деградация от групичката „Борисов, Пеевски, Доган, Цацаров“. Те наложиха управление чрез страх. Ако у нас имаше върховенство на правото, а институциите защитаваха интереса на обществото и гражданите и всеки разпасал се тиранин-лилипут си получаваше заслуженото, тези извращения нямаше да се случат. За промяна на тази свинщина лелеят българите – тук и тези навън, – защото никой народ не заслужава да бъде третиран като безправна тълпа.

 

 

 

 

Огнян Стефанов

Frognews.bg

Коментари

More in Коментари

960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024