Политика

Борисов: Симпатизанти на ГЕРБ готвят протест под прозорците на Радев. Моля ги да не го правят

Борисов: Симпатизанти на ГЕРБ готвят протест под прозорците на Радев. Моля ги да не го правят

big_2829

 

 

Премиерът в оставка Бойко Борисов разкри, че симпатизанти на ГЕРБ готвят протест пред Президентството. Той обаче ги помоли да не го правят.

„Искам да се обърна към симпатизантите на ГЕРБ. Аз съм бил винаги за стабилна държава. В държава, в която непрекъснато се правят протести, няма шанс да се развива напред. Да, имат смисъл, когато има за какво. Ние да излизаме, само защото те са ни правили така, ми се вижда безсмислено. Ако някой се опитва от наше име да говори с нашите симпатизанти за утре, аз ги моля да не го правят“, заяви загадъчно Борисов.

 

 

„С Тошко Йорданов ВМРО си направиха тяхното мероприятие. Аз съм за разбирателство – демокрацията е това“, разясни Бойко.

 

В мрежата обаче не липсват коментари срещу този призив, в които се твърди, че именно Борисов и активисти на ГЕРБ са организаторите.

 

 

Междувременно от Системата ни убива изригнаха остро срещу Станислав Недков-Стъки, който на 5 май в 10,30 часа организира протест пред Президентството.

 

 

Организирал бил протест срещу Президента!? И защо ще протестираш с твоите „безплатни мъжаги“, бе Стъки? Тя тази работа не е за мускули. За тази работа се иска акъл, а не пари. Акъл, с който да прецениш ситуацията и да проумееш, че връщане назад няма и времето, в което ти цуцаше субсидий и „заработваше“ за някое дофинансиране, защото си много добър в подмазваческата професия, СВЪРШИ. Кой намазал, намазал.

 

 

Така започва коментарът в социалната мрежа на Системата ни убива.

Някои ще връщате, а други ще си и платите, за това, че мислихте единствено за собственото си благополучие, оцеляване и забогатяване, а не виждахте мизерията на другите. Даде ви се, а сега виете от мъка, на кого ви оставя бащицата. Сиротни, недолюбвани и убити духом ще шетате по коридорите на съдебната власт. Още малко остана. Ние за какво мислите, че се борим? Да не очаквате, че ще ни уплашите и че ще се приберем изплашени от вашата визия? Та ние няма какво да губим, но вие явно губите почва под краката си, когато си помислите, че за нищо не ставате и че не бихте оцеляли в свят, в който Борисов го няма. Той създаде пиедестал за простотията, а вие хорА ще играете, за да убиете чалгата. Колко интелектуално!

 

 

А случайно да забелязахте, че хорА се играят от един месец, от хОра, които искат финансиране, също като финансирането на федерацийката ти, Стъки?

Не, нали?

Е, убити сте!

Само едно не става ясно. Така ли се раждате – мъртви, или покварата действа безпроблемно при хора и лелки, които са загубили ценностите си някъде по пътя???, пишат още на страницата си във фейсбук от Системата ни убива.

 

 

 

Политика

More in Политика

phpbcuamt_559x345

Радев: Победа над Русия е невъзможна, продължаването на войната в Украйна не е изход

май 18, 2024
c5f5f63fd2304e109b375828b933ed2f

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

май 17, 2024
Image_17946323_40_0

Радев с първи думи за мелето с Кирил Петков, ще вземе ли главата на шефа на НСО

май 17, 2024
big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024
welt-deset-darzhavi-es-otkazaha-da-928

България сред тях ли е? Welt: Десет държави от ЕС отказаха да дадат на Украйна „гаранции за сигурност“

май 15, 2024
бнб

Управителят на БНБ: България няма да изпълни критериите за еврото до доклада през юни

май 14, 2024