Коментари

Георги Марков превъртя: От утре сме под президентски юмрук и ботуш и пред национална катастрофа

Георги Марков превъртя: От утре сме под президентски юмрук и ботуш и пред национална катастрофа

 

d094d09fd0a

 

 

 

„България от утре е под президентски юмрук и пред национална катастрофа. Протест му е майката – друго нищо не ни остава“, това написа в личния си фейсбук профил  Георги Марков.

 

 

Ето какво още написа той (публикуваме думите му без редакторска намеса):

 

 

 

„Приятели,

165 победени депутати образуваха неолиберален анархо-комунистически Отечествен фронт срещу победилата партия ГЕРБ. Въпреки конституционното си мнозинство, се отказаха да управляват, защото са страхливи и некомпетентни. За 20 дни опростачиха парламентаризма, излъгаха избирателите си и ни хвърлиха в правителствена и парламентарна криза и избори до дупка.

 

 

 

От утре сме ПОД ПРЕЗИДЕНТСКИ ЮМРУК. Под президенсткото управление на човек, който дори и не показа усилие, че може да олицетворява единството на нацията; на човек, който многократно излезе от рамките на конституционните си правомощия и човек, който стана президент само на част от българите – неолиберали и анархо-комунисти.

 

 

 

Президент, който дезертира от функциите си на главнокомандващ по време на биологичната война коронавирус. Дори един път не свика КСНС.

 

 

 

Докарахме се дотук – парламентарна държава, по време на биологична война, да нямаме парламент, а изборите да се провеждат от президентско правителство и назначена от президента ЦИК.

 

 

България влиза под юмрука на президентска диктатура с неясен край, защото очевидно изборите ще са опорочени.

Въвеждането на машинно гласуване под егидата на Радев, Е ТЕЖКА ОБИДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ, ИЗЛАГА НИ В ЕВРОПА И НАРУШАВА СВЕЩЕНАТА ТАЙНА НА ВОТА – член 10 от Конституцията.

 

 

 

 

Конституционният съд не може да помогне, дори и да отмени машинното гласуване, защото няма да има парламент, който да поправи безумието.

 

 

 

След 30 г. демокрация, анархо-комунисти и неолиберали, НИ КОНФИСКУВАХА НАЙ-СВЕЩЕНОТО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ КОМУНИЗМА – КОНФИСКУВАХА НИ ИЗБОРНАТА БЮЛЕТИНА! С това оръжие, над 92% от българските избиратели и над 82% от тях, 1990-1991 г., излязоха в битката комунизъм или демокрация. Милиони пуснаха бюлетината „Не на комунизма!“

 

 

 

България от утре е под президентски юмрук и ботуш, с президентски ЦИК и правителство без парламент. Чака ни национална катастрофа – политическа, икономическа и хуманитарна криза.

 

 

 

Върнаха ни 30 години назад. Протест му е майката – друго нищо не ни остава!“.

 

 

 

Коментари

More in Коментари

qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024