Коментари

Илиян Василев: Поздравления за Бойко Рашков за начина, по който се държи

Илиян Василев: Поздравления за Бойко Рашков за начина, по който се държи

ilian_vasilev
Мога само да поздравя Бойко Рашков за позицията и начина по който се държи. Опитите за дискредитирацията му с минали грехове са класика от жанра. Но те нямат никакво значение, когато той върши своята работа. Колкото по-надълбоко се бърка, толкова повече съпротивата ще става по-яростна.

Няма как ако се бръкне в ДАНС и ДАР да не реагират с показни престъпления, за да демонстрират неспособността на новите да овладеят престъпността.

 

Действително министърът няма изгода от това да казва кой журналист да се уволнява или не, защото не е негова работа. Но той има правото да избира къде да се явява. И не само той, но и неговите колеги от правителството.

 

 
Разберете, тези мисирки и медии са уязвими само и единствено ако в сутрешните блокове няма министри от служебното правителство или представители на партиите на протеста. Примерно само Йордан Цонев говори сутринта по ББР.

 

 
Тезата, че зрителите няма да видят другата позиция е само наполовина вярна. По-вероятно е зрителите да потърсят други източници на информация и да мигрират като интерес от БНТ, Нова ТВ и БТВ. Загубят ли зрители, губят и реклама и тогава щат не щат Хикимяновци заминават.

 

Илиян Василев

 

 

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024