Политика

Искате ли да ви дам някои от номерата, които са подслушвани? Имаме вътрешни източници от службите

Искате ли да ви дам някои от номерата, които са подслушвани? Имаме вътрешни източници от службите

arman_bgnes
Майната му дали са ме слушали, или не. Ние го знаехме още миналата година, но е много просто и отвратително. Това е манталитет на управление, което руинира демокрацията като цяло. Фактът, че властта реагира по този начин и много лош знак за демокрацията ни. Ако видим, че законната власт не прави нищо по въпроса, тогава ще предприемем действия. Ще покажем номерата на делата, но не трябва ние да се правим на каубои. Това не е наша работа.

Такъв е коментарът, който направи Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри вън“ пред bTV по темата със скандалните подслушвания, която разпали страстите на политическата сцена у нас в последно време.

 

 

 

„32-ма са подслушвани преди изборите. Ако към тях добавите и хората, които бяха подслушвани на протестите, ще получите общата бройка – 82-ма. Към тази бройка има и 25 човека от БСП. Не знам защо още не проявяват жив интерес. От „Демократична България“ също сигурно има подслушвани“, предполага той.

 

 

„Искате ли да ви дам някои от номерата, които са подслушвани? Моят и този на адв. Хаджигенов – тези два телефона са били подслушвани. Имаме вътрешни източници от службите. Все още там работят съвестни хора“, уточни Бабикян.

 

 

„Ген. Атанасов каза, че са подслушвани политици от опозицията. Защо не са подслушване политици от управляващите, ако към тях има висок интерес? Дори да приемем, че всички от опозицията сме някакви престъпници и долни типове, които непрекъснато искаме да навредим на държавата, ми е интересно как пък не подслушаха един-двама от управляващите. Властта все пак е в тях. Ако някой иска да навреди на България – да открадне пари или нещо такова – е логично той да е някъде във властта. От него зависи. От нас какво зависеше – да протестираме? Как точно да навредим на държавата?“, попита той.

 

 

По въпроса с искането в Бюрото по СРС, Бабикян коментира: „Въпросът е дали ще получим реалните отговори. Ако видите драм-състава на тази комисия, ще разберете, че там има само един юрист. Изпитвам дълбоки съмнения към способността на тази комисия. Три различни служби са били организирани да реализират тези подслушвания.“

 

 

По думите му унищожаването на записите не значи, че няма останали следи.

 

Би ти ви, Фрог нюз

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024