Политика

Нов мистериозен бизнесмен готов да говори, ГЕРБ бламира заседанието на Комисията по ревизията

Нов мистериозен бизнесмен готов да говори, ГЕРБ бламира заседанието на Комисията по ревизията

 

e3cf405ed7e8834831d094d2cd2a352d

 

 

Нов бизнесмен, който отказва да каже името си пред журналистите в парламента, чака да бъде изслушан в комисията за ревизия на управлението на Бойко Борисов, пред зала „Запад“. Оказа се, че той имал сигнали за подаване, но не иска да разкрие нито за какво са, нито самоличността си, пише Лупа бг.

 

 

 

„Ще разберете вътре, ако ме поканят“, обяви неколкократно той. Не представя и факти как е бил допуснал в сградата на Народното събрание и от кого е бил поканен. „Не познавам Мая Манолова“, отсече той. „Искам да говорим за икономика, за бизнеси, за рекет“, повдигна леко завесата въпросният. Уточни и че не бил фермер.

 

 

 

По информация на „Дневник“ мистериозният гост е бил посрещнат от пиара на партия ГЕРБ – Никола Николов, който изведнъж излязъл от залата насред горещото иначе заседание.

 

 

 

Междувременно в зала „Изток“ пламна нов скандал – този път между Николай Бареков и Манолова, като се оказа, че той е представител на сайта „Афера“. Той е внесъл два сигнала в комисията като гражданин – за съмнителни сделки в Министерството на отбраната и в правосъдието.

 

 

 

Бареков се включи директно в заседанието на комисията по ревизия и захапа здраво Мая Манолова. „Тези сигнали ще бъдат ли разгледани днес, поканени ли са ресорните вицепремиери и министри и по какви критерии Мая Манолова приоритизира, политически и качествени, кои сигнали да бъдат гледани в този фарс. Защото това е фарс, не е комисия“, каза той.

 

 

„Темите са много сериозни. Аз съм бил европейски депутат 5 години, г-н Борислав Сандов ни е бил гост и знае как се изслушва там. Това няма нищо общо с фарса и пиар шумотевицата, която се организира тук. Сигналите за кражби в министерство на правосъдието, в министерство на отбраната. Г-н Волен Сидеров беше тук, но си тръгна, защото му стана скучно, но той е бил коалиционен партньор на министърър на отбраната в оставка Красимир Каракачанов, че министерството е превърнато в агенция по продажба на недвижима собственост“, допълни Николай Бареков, пише eurocom.bg.

 

 

 

Малко по-късно народните представители на ГЕРБ предприеха неочакван ход по време на заседанието на Комисията по ревизия. . Заседанието беше бламирано. Депутатите излязоха от залата. Първа беше министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, а след нея залата напусна и председателят на Комисията Мая Манолова.

 

Лупа бг, Евроком

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024