Коментари

Неведоми са пътищата на научните публикации. Брутална промивка

Неведоми са пътищата на научните публикации. Брутална промивка

 

8f355be1f_antonia_parvanova

 

 

 

Според публикация на американски учени в сп. „Nature“, РНК ваксините, особено на Pfizer и Moderna (другите не били изследвани) МОЖЕ БИ осигурявали имунитет срещу Ковид-19 за 2-3 години, та дори и за цял живот, ако обаче вирусът не мутирал много. Как го измериха този „цял живот“ за половин година откакто ваксинират и колко дълъг ще да е той е един отделен и може би малко несъществен въпрос. Разбира се, от преболедуване официално признат имунитет остава само за жалките 6-9 месеца?!

 

 

 

Но според проф. Balicer, който е главен директор по инововациите на най-голямата организация за управление на здравеопазването в Израел, Clalit: „Около половината от възрастните, заразени при огнището на варианта Делта на Ковид-19 в Израел, бяха напълно ваксинирани.“

 

 

 

Световната здравна организация призова в петък напълно ваксинираните хора да продължат да носят маски, да спазват социална дистанция и да практикуват други мерки за безопасност от Ковид-19, тъй като силно заразният Делта вариант се разпространява бързо по целия свят.

 

 

 

CNN съобщава, че Центърът за контрол и превенция на заболяванията в САЩ също „предупреждава, че има малък шанс напълно ваксинирано лице да може да се зарази, ако бъде изложено на контакт с вируса“.

 

 

 

Витиевато, засукано, минимизирано, между другото, може би, евентуално и лекичко намекнато се прокрадва едно съмнение, което след някоя и друга година ще разбули всяко сегашно заблуждение.

 

 

Антония Първанова

…..

Кристиян Шкварек:

 

 

Намирам се в Рим. Представете си брутална, непоносима жега, пек и влажен мор. Хора почти няма, градът е полу-празен заради срива на туризма. Улиците са почти празни заради пека. Тук-таме се разминаваш с някого.

 

 

 

В тази обстановка близо половината хора…носят маска. Навън. Сами или в двойка, далеч от останалите, но с маски. И не уж, формално, а през носа, напълно опаковани.

 

 

 

Минаваме през парк, деца си играят на поляната…с маски. Двойки седят сами на пейка, отделени от други хора…с маски. На върха на Палатинския Хълм, сами, двойка туристи – с маски. Говорят си през тях.

 

 

 

Това важеше особено за младите момичета – винаги най-податливата на социалните моди и демонстрирането на ценност демография. Направили се и нагримирали вечер за купон, ще се бутат в клуб, отиват натам през празни улици, нахлузили до една тъпата маска на лицето. Не, защото е закон – няма вече такъв. Защото е внушено.

 

 

 

Човек трябва да се разходи из западна Европа, за да разбере точно колко брутална промивка и нечовешки социален експеримент е бил проведен върху тези хора последната година. И за да си даде сметка колко различни народи сме. Колко прекършени спрямо социалните очаквания и моди са тези нации. Тогава ще разберете и защо толкова лесно се управляват и водят за носа към собствената им замяна.

 

 

 

 

АФЕРА

Коментари

More in Коментари

qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024