ОБЩЕСТВО

Скандално: „Автомагистрали“ ЕАД има стая с всички атрибути за интимни срещи! СНИМКИ

Скандално: „Автомагистрали“ ЕАД има стая с всички атрибути за интимни срещи! СНИМКИ

staya_automagistrali_2
Държавното дружество “Автомагистрали” ЕАД се е обзавело със стая за първа помощ в административната си сграда. Там обаче липсва задължителният шкаф с медикаменти и превързочни материали. Няма дори един бинт.
За сметка на това стаята е оборудвана с всички атрибути на квартира за интимни срещи – двоен креват, санитарен възел с душ с воден масаж и инсталация за подмиване към тоалетната чиния, шкаф с напитки и дори кутия шоколадови бонбони, разкрива bird.bg.

Стаята за първа помощ се намира точно срещу кабинета на зам.-директора Котев на седмия етаж. Няма никаква логика тя да е точно там, защото ако някой пострада и се нуждае от първа помощ той трябва да бъде качван чак на седмия етаж, а после евентуално спускан до линейката.

 

 

 

Ключът от стаята се държи от домакина в ЦА на „Автомагистрали“ ЕАД и се предоставя за ползване при необходимост, пише в заповед на директора номер 3-447 от 25 септември 2020 г.  За да се изясни кой е ползвал стаята новото ръководство на „Автомагистрали“ ЕАД е поискало видеоматериали от охранителните камери в коридора, твърдят наши източници,  но до момента те не са предоставени.

 

 

„Автомагистрали“ е в епицентъра на огромен скандал с раздаване на държавни средства за строежи на пътища на тъмно и авансово на близки до предишната власт фирми. На фона на тези стотици милиони обзавеждането на „стаята за първа сексуална помощ“ е скромно, но необходимостта от нея е твърде спорна, припомнят от bird.bg.
.
.
.
.
.
.

 

Фрог нюз,  bird.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

kristiyan-tedi

Стана ясно кои са жертвите от кървавата баня с джип в Пловдив, шофьорът е син на служителка от КАТ / СНИМКИ

май 13, 2024
радев,радев

Радев остро срещу Силяновска: РСМ да спазва договорите, вкл. този за Приятелство и добросъседство

май 13, 2024
малинов

Цената на тока скача от 1 юли – няма как иначе, обяви енергийният министър

май 12, 2024
катастрофа

Няма край: Ад с много ранени на пътя за „Маказа“, дете е с опасност за живота

май 12, 2024
171544294712064

Трагедия! Наш спортист почина само на 38 години

май 11, 2024
1010x570

Американците ни натискат да дадем на Украйна безплатно двата реактора от АЕЦ „Белене“?

май 11, 2024