Политика

Филип Станев се извини на Ива Николова като жена, но подчерта за помиите и неговото „лицево окосмение“

Филип Станев се извини на Ива Николова като жена, но подчерта за помиите и неговото „лицево окосмение“

 

big_big_big_6_3_

 

 

Съжалявам за това, че съм мъж и казах това за една жена. Но не виждам отвъд видимото какво е красивото в работата на Ива Николова и на агенция „Пик” и не уважавам публичните помии, които изливат всеки ден

 

 

.

Това каза в студиото на „Лице в лице” по bTV Филип Станев от „Има такъв народ”. Така той отговори на директния въпрос на водещата Цветанка Ризова дали ще се извини за грубите думи, които отправи към Ива Николова.

 

 

Според него има обиди, които Николова всекидневно публикува, като някои от тях са за съд. Той даде и примери – Слави Трифонов в „Пик” е наричан „мазен чалгар”, а сценаристите на шоуто му, сред които е и Станев, се определят като „некадърни халтураджии”.

 

 

 

Самият той бил вече е станал „Шрек”, като се обсъжда шкембето му и лицевото окосмение. Колегата му Тошко Йорданов пък е наричан „Тошко Африкански” и „Палечко с феса”.

 

 

 

Извън тази тема, Филип Станев заяви, че ИТН и ДПС имат общо колкото белите мечки и пингвините, които живеят на двата различни полюси. Той добави също, че след изборите Слави Трифонов не е представил управленската програма на ИТН, а само базисна основа и опорни точки в нея. Ако трябва да представим цялата програма, ще ни трябват 16 часа, заяви Станев.

 

 

 

,За първи път от 12 години рухна митът, че Бойко Борисов е бащицата на нацията, че е непобедим, което е прекрасно. Българските граждани вече искат оттук-нататък да получат увереност, спокойствие и сигурност. Длъжни сме да направим така, че да съставим един кабинет, който да докаже, че е възможно да се работи по един начин, различен от този при управлението на Борисов, Тройната коалиция, царя и Костов“, допълни Станев.

 

 

Не искаме да водим разговори за постове и личности, защото това досега бе един от основните проблеми заради нечий лични амбиции. Рано или късно се стига до разводи, караници, кой ще вземе някакво парче от баницата. Моят призив е да спрем да гледаме на държавата като баница. Ще търсим разговори с възможните партньори, т.е. с хората на Мая Манолова и Христо Иванов, обясни бъдещият народен представител от ИТН.

 

 

По отношение на програмата на партията Филип Станев разясни, че тя не се изчерпва само с прочетените от Слави Трифонов приоритети.

 

 

Слави Трифонов не е прочел цялата програма, а само няколко базисни точки. За цялата програма ще ни трябват 16 часа ефир, тя е обемна, посочи той.

 

 

На въпрос за прокуратурата Станев подчерта, че е от изключително значение тя да бъде извадена от съдебната власт и да отиде в изпълнителната.

 

 

 

Накрая на питане за космическите амбиции на страната ни Филип Станев припомни, че България и Хърватска са единствените държави, които не са членове на Европейската космическа агенция, което не е справедливо предвид факта, че у нас има достатъчно подготвени кадри.

Политика

More in Политика

phpbcuamt_559x345

Радев: Победа над Русия е невъзможна, продължаването на войната в Украйна не е изход

май 18, 2024
c5f5f63fd2304e109b375828b933ed2f

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

май 17, 2024
Image_17946323_40_0

Радев с първи думи за мелето с Кирил Петков, ще вземе ли главата на шефа на НСО

май 17, 2024
big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024
welt-deset-darzhavi-es-otkazaha-da-928

България сред тях ли е? Welt: Десет държави от ЕС отказаха да дадат на Украйна „гаранции за сигурност“

май 15, 2024
бнб

Управителят на БНБ: България няма да изпълни критериите за еврото до доклада през юни

май 14, 2024