Политика

ЧОК СКАНДАЛ: ГЕРБ агитира на турски в Истанбул!

ЧОК СКАНДАЛ: ГЕРБ агитира на турски в Истанбул!

 

gerb-sds-agitira-na-turski-v-istanbul-1

 

 

Журналистът Димитър Стоянов разпространи снимка в социалната мрежа Facebook, на която се вижда как коалицията ГЕРБ-СДС агитира с предизборни лозунги на турски език. Според информацията снимката е от Истанбул.

 

 

 

Стоянов призова компетентните институции да проверят случая, тъй като е в разрез с Изборния кодекс. Член 133, ал. 2 от Кодекса гласи: Предизборната кампания се води на български език.

 

 

 

Политическият анализатор Емил Соколов също сподели снимката, възмутен от видяното.

 

 

„На някой още да не е наясно, че ГЕРБ и ДПС са в почти божествена коалиция, а Ердоган е техен пророк. Цената на тази поредна простотия ще е особено висока. ГЕРБ и ДПС превръщат един диктатор като Ердоган във фактор в българската политика. ГЕРБ и ДПС не виждат проблем да застрашат националната сигурност, ако това ще им спечели изборите. Гласувайте за нас или ви даваме на Турция. Това е слоганът на ГЕРБ и ДПС“, коментира той в социалната мрежа.

 

 

 

„Проблемът не са секциите в Турция. Не слушайте опорките. Проблемът е, че Ердоган, Борисов и Доган са феодали. Те смятат, че българските граждани от турски произход им принадлежат.

 

 

 

Ще ги агитират в нарушение със закона, ще ги разхождат с автобуси, а който се възпротиви, ще усети феодализма на гърба си. Трябва да спрем този терор. Българските граждани не са разменна монета. Не са стока. Те имат достойнство и права“, смята Соколов.

 

 

Коментарите за новината в мрежата са убийствени:

 

 

Борисов е уплашен, че ще загуби изборите и ще бъде разследван! За това обикаля градове и села като лъже и обещава предизборно,сипе заплахи срещу служебното правителство и всеки,който е срещу него. Но да знае- не могат да му помогнат нито Ердоган и гласовете на турците, нито продажните,лицемерни попове,нито купените гласове!Той е тотално провален политик- диктатор, довел България до безпрецедентна,дълбока корупция във всички сектори с цел лично облагодетелстване и допринесъл за последните места по всички показатели на България!

 

 

Най после Бойко разбра кой е най сигурният му и честен съюзник. Защо да не се коалираме? И заедно ще ви управляваме и ще си усвояваме.

 

 

Борисов е олицетворение на корупцията, и неговите министри не изоставаха в това.От ГЕРБ по крадлива, манипулативна, лъжлива, диктаторска партия няма в България!ГЕРБ са първи по рекет и полицейщина!Използват НАП, ДАНС и полицията за разплата с „неудобните”! Страхуват се от разследвате!Наглостта и лъжите им са пословични! Предусещат загубата си, бързото израстване на протестиращите партии и служебното правителство, затова от сутрин до вечер сипят лъжи и манипулации в ефир срещу всеки , който е „неудобен”. Падат от власт завинаги!Те са срам и позор за България! Никога не сме имали толкова корумпирано, нагло до безочие правителство като това на Борисов!

 

 

ДО КАКВО ДОЖИВЯХМЕ, БОЖЕ МОЙ ???????????

 

 

 

Няма такова падение…ПРОДАЖНИЦИ!

 

 

 

Ми в Турция, ако е забранено на чужд/ за тях/ език да се води агитация?

 

 

Факти бг

Политика

More in Политика

РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024