ОБЩЕСТВО

Зуека емигрира със семейството си, заживя в чужда държава

Зуека емигрира със семейството си, заживя в чужда държава

 

1038753

 

 

Популярният тв водещ и актьор Васил Василев-Зуека пое по пътя на емигрантския живот. Той е напуснал България преди три месеца и вече се е установил със съпругата си Ани и малкия си син в друга държава. Изненадващата новина Зуека съобщи в интервю за в. „24 часа“.

 

 

Актьорът не издава коя е страната, в която се е установил, но неофициално близки до него твърдят, че става дума за Испания. Днес от Нова тв съобщиха, че Зуека няма да е водещ в “Маскираният певец”, а партньор на Герасим Георгиев-Геро ще е Краси Радков.

 

 

 

„Махнах се не само от телевизията, но и от държавата. Така че не е добре да остана в предаването, когато живея в друга държава, защото е много трудно. Иначе Маги (продуцентът Магърдич Халваджиян – б.а.) ми предложи вариант, в който да пътувам за лайфовете. Но това е сериозен ангажимент. България е дъждовна страна със снегове и мъгли.

 

 

Някой самолет да закъснее и какво, лайфът ще пада ли? Така че това не беше добър вариант за мене. А и да оставям семейството си по три дни в седмицата, също не искам. Това е. Причината да не съм в телевизията е много дълбоко семейна. Решихме да сменим държавата с друга, в която законите се спазват. Простичко е“, откровен е талантливият тв водещ.

 

 

Причината да напусне България е, че 31 години след началото на промените у нас не е реализираната необходимата промяна. „Разликата между България и държавата, в която сме, е точно тази – има едни закони, които се спазват, има и едни хора, които се грижат за бъдещето на страната си. За мен това е важно в момента. За моя живот от пиедестала на 56-годишната ми възраст работата е ясна. Няма какво да търся за себе си. Единственото, което мога да кажа, е, че изключително добре започнах да продавам картини почти цяла година. Така че се заемам само и единствено и много сериозно с рисуване“, казва Васил Василев.

 

 

 

Съпругата му Ани се е заела вече с частен бизнес, а синът им е записан в първи клас и след седмица тръгва на училище. „Все пак Ани говори два езика, аз се опитвам да говоря три – руски, английски, френски“, казва актьорът.

 

 

 

„Аз съм се занимавал с телевизия 31 години. Има един момент, в който човек леко се поуморява. Да не говоря за последните 10 години, когато се занимавах само и изключително с лайфове по 3 часа. Четири часа преди това репетиция. Това е изключително тежко. Ако трябва да съм честен, аз не съм младо момче. Може да изглеждам така на сцената, но не съм. Това си натежава. До момента, в който замених телевизията с рисуването и сега се чувствам прекрасно. Напротив, дори по-добре се чувствам, защото съм си сам, не завися от никого“, споделя още Зуека.

 

 

 

Васил Василев коментира и влизането на Слави Трифонов в политиката. „Аз ги познавам, но не знам кой стои зад тях, нито програмата им знам, нито плановете. Никой не знае тези неща. Хубаво, тяхната първа стъпка беше да спечелят изборите.

 

 

 

Направиха го, но оттук нататък? Само за да съставят два кабинета, те допуснаха около 60 грешки накуп, ей така. Това не е шоупрограма. Това е политика, там трябва да си малко по-гъвкав, да си дипломатичен, да говориш по малко по-различен начин, без да нагрубяваш, без да използваш езика на омразата или действието “унищожи другарчето, за да съм добре аз”, е мнението на Зуека.

 

24 часа, Лупа бг

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

167493199037975

България, Сърбия, Турция и Гърция – ето къде лекарствата срещу грип са най-евтини

януари 28, 2023
960x540

По повод подписката за референдум за запазване на лева искам да обясня няколко прости неща

януари 28, 2023
ниноваbig_2f14

Нинова: В последните седмици ГЕРБ, ДБ и ПП се състезават кой ще се сложи повече на външните си покровители

януари 28, 2023
1674903966-payimage-567940

Първа версия за жестокото убийство на млада жена във Варна / ВИДЕО

януари 28, 2023
kvestorka-si-tragna-otvratena-olimpiada-209

Квесторка си тръгна отвратена от олимпиада: Направена е от извратени мозъци / СНИМКИ

януари 28, 2023
big_34da

Борисов: Кирил и Асен са забогатели между 800 млн. и 1 млрд. евро заради оръжията за Украйна (На ЖИВО)

януари 28, 2023