Политика

Борисов си направи нов пиар на гърба на Стойка Кръстева: Ама ти как ги наби по български!

Борисов си направи нов пиар на гърба на Стойка Кръстева: Ама ти как ги наби по български!

 

Борисов Стойка

 

 

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов побърза да си направи нов пиар на гърба на нашето момиче Стойка Кръстева

 

 

 

Днес той се срещна с нея и с треньора й, като не пропусна да се похвали какви стадиони е построил.

 

 

 

„Горд съм с вас. За нас е гордост да имаме такива спортисти. Да имаш такъв треньор и семейство е златна работа. Огромно удоволствие да се докоснем до това злато, да си дойдеш с това е голяма работа. Не можеше в София да няма спортна зала, ние оправихме и „Арената“, „Христо Ботев“, „Фестивална“, „Триадица“, „Локомотив“. Пловдив нямаше зала, Русе нямаше, Варна щеше да падне, Шумен, навсякъде построихме, мога да изброявам половин час. Даже благодарност никаква, просто сме си свършили добре работата“, 

 

 

 

 

„Направили сме нови и нови стадиони и зали, сега мога да очаквам само от новите да направят повече, каза Борисов.

Треньорът на Кръстева Борис Георгиев обясни за строгите мерки в Япония по време на олимпиадата и че всеки ден са правили антигенни тестове на състезателите. По думите му „мерките са били убийствени“.

 

 

 

България беше най-либерална и с най-добро отношение към хората“, коментира Кръстева.

 

 

 

„Това, че новите спряха ваксинацията, унищожават ваксините, вкарват ни в четвърта вълна абсолютно неподготвени. Не обясниха, че при ваксината пак можеш да се разболееш, но минаваш по-леко. В Англия много хора са ваксинирани и починалите са малко и хората в болниците са малко. А ние с толкова малко сега ги чувам, че искат пак да затварят на 30% фитнеси, театри…плюс мигрантската вълна, която не могат да управляват, защото нямат нито външните, нито вътрешните ресурси и контакти. Аз се борех с Брюксел всеки ден да върви споразумението с Турция, защото тя пазеше нас като буфер. Те решиха на Ердоган да му търсят кусури. Като гледам по телевизията сутрин, това много ме притеснява, заяви лидерът на ГЕРБ.

 

 

 

„Толкова медали злати и то в криза. Те не знаят как ви готвехме и какви изключения правехме, за да не ви разрушим олимпийския цикъл, каза лидерът на ГЕРБ.

 

 

 

Ама ти как ги наби американци, китайци, японци, руснаци -ти ги кара по домова книга до края, по български, много съм щастлив и радостен, обърна се той към боксьорката. Като спортист ми се просълзяват очите да го докопаш това злато. Да си пръв в света. Ние за каратистите и това, което Ивет направи е разкошно. Шапка ѝ свалям. От гимнастичките очакваме всичко, те винаги са на върха, браво и на тях. Порадвайте се на успехите и отново на работа“, изкомандва Бойко Борисов.

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024