Политика

Осман Октай хвърли бомба: Дясната ръка на Пеевски е ходил в 7/8 без да участва в интервюта

Осман Октай хвърли бомба: Дясната ръка на Пеевски е ходил в 7/8 без да участва в интервюта

 

osman-oktai-dasnata-raka-na-peevski-e-hodil-v-7-8-bez-da-uchastva-v-intervuta-1

 

 

„Вървим към предсрочни избори през есента, но не „две в едно“ с президентските“.

Това каза Осман Октай в предаването „Денят с Веселим Дремджиев“ по TV+ и TV1.

 

 

„Слави Трифонов направи обявяването на проектоправителството на Николай Василев по толкова груб начин ми показа, че той не е готов да управлява и ще търси начин някой друг да е виновен за предсрочните избори.“, смята още той.

 

 

Никога не съм казвал, че Слави Трифонов е купен. Но в бизнес отношенията, особено при сложни времена, настъпват моменти, в които човек действа различно дори от своите желания. Днес виждаме при него пълно съвпадение с позициите и поведението на „модела Пеевски“ в нападението на служебните министри и ДБ. Виждаме много жестоката съпротива на мафията, която е проникнала навсякъде в държавата“, коментира той.

 

 

 

„Въпросът е защо Трифонов прие среща с хората на Пеевски. Има два отговора: или му е наредено от хората, които стоят зад Пеевски, че с тази среща трябва да легитимира моделът „КОЙ“. Другият отговор е – нарочно да раздразни дотолкова ДБ, че след нейните действия да я посочи като виновник за нови избори“, обясни Октай.

 

 

„Вече съм убеден, че след като не се е разбрал с Васил Божков, някой му е предложил изгодни условия за финансиране на телевизията. И изведнъж зад тези пари излизат образи. Имам информация, че през последните месеци Камен Костадинов, който е дясната ръка на Пеевски, е ходил в 7/8 без да участва в интервюта“, каза още той.

 

 

„Още след изборите на 4 април, когато беше ясно, че ще има повторен вот и сигурна победа на Слави, някой е отишъл при него и е казал – „ще забравим парите, но предложи ето този кабинет“. Убеден съм, че днес той вече иска да се оттегли от политическия си ангажимент и проектите си и да предложи младежи да ръководят партията“, смята Осман Октай.

 

 

 

„Политическите партии са в пълна зависимост от милиардите на мафията. Слави не знае ли че зад николайвасилевци и миленвелчевци прозира банката на Москва? Когато попаднеш в ситуацията на „курт капан“ или трябва да бягаш, както прави Слави, или да ги обслужваш“, коментира още той.

 

 

 

Целия разговор може да видите във видеото:

Факти бг

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024