ОБЩЕСТВО

Разкриха коя е младата руса полицайка, която рита и бие в бруталния клип

Разкриха коя е младата руса полицайка, която рита и бие в бруталния клип

 

970e14c10a4042bd56ec1038bfabcafe

 

 

 

Един от полицаите, малтретирал протестиращите младежи през юли 2020 г., е жена с инициали Д.Д. Шокиращото видео с недопустимо насилие върху бунтарите, което взриви социалните мрежи, е запечатало как русата униформена бие и рита протестиращите с невиждана за жена агресия.

 

 

Lupa.bg получи информация от компетентни източници, разкриваща коя е настървената полицайка. Имената й се пазят в редакцията и засега няма да бъдат публикувани.  

 

 

Д.Д. е полицай в сектор С2 при СПСОВОР (Отдел „Специализирани полицейски сили за опазване и възстановяване на обществения ред”). Служителката на реда е от София и е отскоро в системата – едва от 3 години, сочи информацията, с която разполагаме.

 

 

По информация на „Сега”, от вещи лица, се твърди, че полицаите могат да бъдат разпознати от кадрите. Разпознаването на част от тях прави зам.-началникът на Отдел „Специализирани полицейски сили за опазване и възстановяване на обществения ред“. В съдебното решение те са посочени само с инициали.

 

 

Ето и инициалите на униформените – комисар М. С. – Началник отдел СПСОВОР, гл. инспектор А. А. – Началник на сектор С2 при СПСОВОР (полицаят, по чието обжалване се произнася съдът, бел.ред.), мл. инспектори Д. Д. и А. А. – полицаи в сектор С2 при СПСОВОР, мл. експерт И. Ф. – командир на отделение в сектор С2, мл. инспектор В. Г. – полицай в сектор С2, и мл. инспектор С. С. – ст. полицай в сектор С2.

 

 

 

За всички тях дисциплинарната комисия приема, че са използвали физическа сила над нормативно установените предели и не са преустановили използването й след постигането на законната цел и поставянето на белезници на задържаните.

 

 

 

Ужасяващите кадри от официалните охранителни камери бяха излъчени в петък по време на парламентарната комисия, проучваща полицейското насилие по време на антиправителствените демонстрации миналата година и предизвика взрив от негодувание сред цялата общественост.

 

 

 

 

 

Лупа бг

 

lupa.bg

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

9cd8d4d4bc8fb70ffc27d33881a25d8f

КНСБ: Заплатата на 65% от работещите не стига за издръжка, 30% от тях получават дори под 1000 лв.

май 1, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
big_hail-189519_1280fdf

БАБХ: Време е България да научи истината за агнешкото и яйцата в плик на Великден

април 30, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
затвор

Затвор „мечта“ за 42 милиона лева за ВИП персони отваря врати – без решетки, по двама в стая с отделен WC

април 29, 2024