Политика

Бившият БНР шеф сензационно: Тарашили са апартамента на Стефан Янев като моя

Бившият БНР шеф сензационно: Тарашили са апартамента на Стефан Янев като моя

 

янев10-750x430

 

 

Бившият шеф на БНР Андон Балтаков, който си тръгна от поста по лични причини, след като апартаментът му бе взломен от неизвестен извършител, по думите му, с цел „сплашване“, хвърли бомба, че по същия начин е било тършувано и в жилището на служебния премиер Стефан Янев. 

 

 

 

През лятото, когато Балтаков разкри, че е станал жертва на разбиване през балконска врата, като от вещите му са били взети само стари дрехи, премиерът гостува в „Неделя 150“ по програма „Хоризонт“ и заговори за дълбоката държава, като намекна, че и той е ставал свидетел на подобна случка.

 

 

В интервю за „24 часа“ бившият директор на обществената медия разкри, че самият Янев е бил взломен през 2015 г., след завръщане от САЩ, където е бил на визита:

 

 

„Не го споделих в интервюто, защото прецених, че това е лична информация. Като журналист никога не бих казал нещо без позволение на съответната страна. Но приемам това послание като разрешение да споделя.

 

 

Това, което ми разказа г-н Янев, е също толкова шокиращо. Предполагам, направи намек за дълбоката държава, за задкулисието и как се действа на определени нива. Разказа ми как, след завръщането му от САЩ през 2015 г., е намерил – по подобен начин – апартамента си разбит и „претършуван“. И до ден днешен той няма яснота кой, какво и как…“, обяснява Балтаков.

 

 

 

Той разкрива още, че в радиото е имало теч на информация по повод автоинцидента, който претърпя той с велосипедист. Уточни и че пострадалият не е бил ранен, а лично той го е откарал в дома му. Тогава разказал на ограничен кръг свои колеги в БНР какво се е случило, кой е колоездачът, а информацията за минути била разпространена в медийното пространство.

 

Лупа бг

 

lupa.bg

Политика

More in Политика

phpbcuamt_559x345

Радев: Победа над Русия е невъзможна, продължаването на войната в Украйна не е изход

май 18, 2024
c5f5f63fd2304e109b375828b933ed2f

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

май 17, 2024
Image_17946323_40_0

Радев с първи думи за мелето с Кирил Петков, ще вземе ли главата на шефа на НСО

май 17, 2024
big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024
welt-deset-darzhavi-es-otkazaha-da-928

България сред тях ли е? Welt: Десет държави от ЕС отказаха да дадат на Украйна „гаранции за сигурност“

май 15, 2024
бнб

Управителят на БНБ: България няма да изпълни критериите за еврото до доклада през юни

май 14, 2024