Коментари

Колтуклиева: Моля, имайте уважение към Ива Митева! Не я превръщайте в парцалена кукла, не си я подхвърляйте

Колтуклиева: Моля, имайте уважение към Ива Митева! Не я превръщайте в парцалена кукла, не си я подхвърляйте

 

ko-1

 

 

 

Едно ще ви замоля, драги въстаници-народни избраници от “братството на почтените” – не подценявайте интелигентността на българите, не се подигравайте с нас!

 

 

 

Целият този посредствен фарс с приемането на закона за НСО и водевила от вчера и днес, си го съчинихте и режисирахте самите вие, но понеже не получихте овации, решихте да натегнете напрежението с измислицата за заплаха за убийство на Ива Митева. Кому изобщо е нужно да посяга на тази мила женица?! Колко пък мощна е нейната роля в политическия живот, за кого е заплаха тя?

 

 

 

Моля, имайте уважение към Ива Митева! Не я превръщайте в парцалена кукла, не си я подхвърляйте между ИТН и ИБНИ! Пошло, грозно и нелепо е.

 

 

Сякаш не стана ясно и на уличните кучета пред парламента, че вчера Ива Митева беше спешена да напусне пленарната зала; Тошко Йорданов трябваше да я наругае наужким, че си тръгва, но понеже е с просташки маниери, пресоли манджата и жестоко я сконфузи. Работа ли му е изобщо на председателя на българския парламент да се среща с главния държавен одитор на Република Северна Македония Максим Ацевски, че той изобщо не ѝ е на равнището?!

 

 

Нали уж закАно-проектите за НСО на ИБНИ и ИТН са от първостепенна важност в епичната им война с главния прокурор, защо ще си излиза председателката, която е и съвносителка?! То пък сякаш, сваляйки му охраната – ще свалят Иван Гешев от поста, де, но нейсе, опитите нека продължават.

 

 

На българските закони това им е родилният белег – винаги се правят за определени хора и затова често-често се бродира по тях с десетки поправки.

 

 

 

Аз да попитам, ако някой ден, недай си Боже, Христо Иванов сбъдне мечтата си и стане главен прокурор, пак ли ще трябва да се движи сред народните маси без охрана, а?! Ами, ако го замерят с яйца от щастливи кокошки – кой ще го спаси от резила?

 

 

 

Милата Ива Митева, на която симпатизирам, защото от разносвачка на папки из кабинетите на парламента, седна на председателското място и някак се справя в тази пълна лудница, май ще трябва да си вземе сбогом с високия пост.

 

 

Слави и Тошко ѝ вдигнаха мерника още преди седмица. Защо, ще попитате. Когато Атанас Атанасов каза, че Ива Митева става за премиер, тя не реагира; когато Николай Хаджигенов го повтори – тя отново не каза нищо.

 

 

Едва на другия ден обясни нещо за това, че си тежи на мястото и не гледа към други столове. Грешка! Не се отговаря така, когато си издигнат от авторитарна лидерска партия. Правилният отговор е: нашият лидер г-н Трифонов знае най-добре кой за какъв пост е подходящ. Точка.

 

 

 

… А, бе, хора, дали пък сега Бойко Рашков няма да обвини Бойко Борисов, че иска да накълца на кайма Ива Митева?! Смеете се вие, ама колко му е акъла на министър Дамаджан…ще намерят някой, който бил чул от друг, който пък знаел, че един от Дубай е изпратил факс до МВР и хоп – разпити в отдел “Убийства”.

 

 

 

“Полет над кукувиче гнездо” е положението.

 

Соня Колтуклиева, фейсбук

 

Факти бг

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024