Политика

Няма спирачка: Безумни неща. Вдигнаха пенсиите, сега трябва да вдигнат и данъците

Няма спирачка: Безумни неща. Вдигнаха пенсиите, сега трябва да вдигнат и данъците

 

big_30_4

 

 

Бойко Борисов за пореден път нападна словесно президента Румен Радев. Той е в шуменското село Ясенково, където говори пред насъбрали се хора.

 

 

 

„В смесените райони, в Родопите, направихме много. Направихме много и тук. И колкото и да се опитват да ни привързват с ДПС, за хубаво или за лошо, но трябва да кажа, че с Карадайъ за тези четири години колкото и да не се обичаме, но идваше и за всяко едно населено място, където има кмет на ДПС, ГЕРБ или БСП, сме отделяли средства.

 

 

Във всички села улиците, водопровода, канализацията, обредните домове са направени. Това сме правили заедно. Във всяко едно място живеят българи. И училища, и детски градини и игрища сме направили. Като кажат модела Борисов – те ме ласкаят, щом казват, че нещо си направил. По времето ми бяхме най–уважаваната държава на Балканите.

 

 

 

Всичко, което се случваше на Балканите, минаваше през София. Дори и Ердоган на събиран на ДПС каза – моят приятел Бойко. Вучич казва – каквото каже Борисов, това ще направим. Строим и с Гърция, и с Македония. Това ли е лошото на модела „Борисов“. Че и в Босна ме наградиха с „Европейски гражданин на годината“. Това беше по времето на Борисов. Нула миграция.

 

 

 

Правихме канализация, водоснабдяване. Ето тази зала е нова. И това сме го правили с ДПС, не ме е срам да го кажа. По изборите ще се избием, ама иначе правим за хората. Радев успя така да разедини българите, че да се мразим така както е било по време на възродителния процес“, коментира още той.

 

 

 

 

„Зимата ще е тежка, пролетта още повече. Този хаос, който в момента сеят, много трудно се възстановява. Не знам колегите от „Да, България“, които уж трябва да са консервативна партия, как се съгласяват на безумните неща, които се правят в момента, само за да угодят на Радев“, добави бившият премиер.

 

 

„Вдигат пенсиите с 15%, значи с толкова трябва да се вдигне и данъкът. Откъде ще ги съберете? Аз ще ви подкрепя. Само бъдете честни! Помните ли какво се случи след Орешарски – 6 млрд. 700 милиона… С тях три магистрали, „Хемус“ щяхме да направим“, заключи Борисов.

 

 

„Ще мине време, а може и години, но днешния ден ще си го спомняме, когато трябва да пазим Слави Трифонов или Тошко Йорданов. Главен прокурор без охрана. Аз не се страхувам, мене ме пази народът.

 

 

 

Защо е най-важното в държавата да свалят охраната на Борисов? Ние в нашия регион имаме убити премиери. На кой мафиот искате да угодите и да ме направите лесна мишена? Защото видяхте, че ГЕРБ е непобедим. Всички социолози дават ГЕРБ първа политическа сила. Ето това ги вбесява, затова се занимават два дни с НСО“, каза още Борисов.

 

 

 

 

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024