Политика

Борисов гадае: Пак няма да направят правителство, партиите са в „уплах“

Борисов гадае: Пак няма да направят правителство, партиите са в „уплах“

big_screenshot_-_2021-10-16T113350.683
Пак няма да направят правителство. Защото няма отговорни партии, няма сериозни хора. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Старозагорско.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че най-вероятно след изборите на 14 ноември отново няма да се състави правителство, защото партиите били „в уплах“.

 

 

Борисов посети тази сутрин църквата на Шипка, чийто купол се ремонтира с пари, отпуснати по време на неговото управление.

 

 

„Като виждам чудовищен хаос – криза и инфлация – 580 лв. Ток, цените газта 40% от другия месец, това е успешното правителство на Радев. Не знам кое е успешно на това служебно правителство на Радев? Аз се учудвам на наглостта им. Правителство пак няма да направят, няма отговорни партии“, заяви Борисов.

„Искам да кажа на тези патриоти, които така се наричат и много обичат да ходят на Шипка, да знаят, че и паметникът там го ремонтирах“, каза Борисов, говорейки и за ремонта на храма.

 

 

Когато говорят, че съм раздавал пари от джипката, нека да обиколят и да видят направеното в църквите, манастирите, училищата. Колкото е направено по нашето управление за вярата, само по времето на цар Борис е направено.

 

 

 
„Ние малко говорим, но много правим“, категоричен бе бившият премиер.

 

 
„Искам да предам на колегите от „Демократична България“ (ДБ), които винаги се имат за най-големите юристи и пазители на закона, но само когато касае други. Ние не сме им виновни, че не спазват закона. Все пак държа да се отбележа, че съставът на Централната избирателна комисия (ЦИК) е избран и назначен от Румен Радев, а само четири човек са от ГЕРБ.

 

 
Та като казват от ДБ, че ГЕРБ са им виновни за всичко, то да знаят, че 11 човек от състава на ЦИК са от партиите на протеста“, каза още Борисов.

 

 

„Христо Иванов и Атанас Атанасов да знаят, че ще имат 4 гласа от ГЕРБ, за да могат да се явят на изборите, иначе ще се оплакват, че някой им пречи, а те трябва да си изконсумират провала на това, което правиха последните месеци в парламента“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

 

Политика

More in Политика

РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024