Политика

Борисов с първи коментар за Герджиков. Отговори и на Радев: Той е все под пола с баджанаци! ВИДЕО

Борисов с първи коментар за Герджиков. Отговори и на Радев: Той е все под пола с баджанаци! ВИДЕО

big_f67768

 

 

Проф. Анастас Герджиков е един умен, красив, образован, спокоен човек, който обединява нацията, а не диктатор. Той е ректорът на ректорите, какъв по-голям обединител може да имаме, заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриване на изложба на Вежди Рашидов в покрайнините на София.

 

 

Изведнъж както Радев беше сам, така ще загуби – това каза Борисов по повод на кандидатурата на проф. Анастас Герджиков.

 

 

 

Той отговори и на думите на президента Румен Радев, че след като се е скрил под полата на Цецка Цачева, така сега се крие под тогата на ректора с думите:“Той е все под пола с баджанаци“.

 

 

 

„Аз се занимавам със сериозни неща. С духовното състояние на изпаднал в криза човек не ми се говори“, каза още бившият премиер по адрес на президента.

 

 

„Познавам го Радев, не е такъв смелчага да каже, че се крия. Но ако го е казал, той е много страшен. Той, Бойко Рашков, са много страшни. Ние се крием, плашим се. Той да внимава Деси какво му казва”, каза още Бойко Борисов.

 

 

 

Социологията засега е добра„. Така бившият премиер отговори на въпрос за шансовете на ГЕРБ на предстоящите избори 2 в 1.Т ой очаква за Герджиков да гласуват симпатизантите на ГЕРБ и много други хора, защото той е „нормален човек“. Томислав Дончев не е излъчен за кандидат, защото тази позиция не е партийна, разясни Борисов.

 

 

 

„Кандидатът за вицепрезидент ще бъде избран от проф. Герджиков, така че помагаме с каквото можем, гледаме си парламентарните избори“, обяви той.

 

 

Лидерът на ГЕРБ разкритикува служебното правителство, което според него е изхарчило половин милиард в кризата. Той счита, че заради тяхното „насяване на омраза и разделение“, България продължава да няма редовен кабинет.

 

 

 

„В продължение на шест месеца те показаха, че друго не могат. Спад във всяко едно отношение: инфлация, цени нагоре… Тежка е съдбата на тези, които ще управляват в периода ноември – февруари“, счита Борисов.

 

 

„Единият вика Борисов да се оттегли за да можем да работим с ГЕРБ, а другият искат да се кандидатирам. Не мога да им угодя!“, коменира още Борисов. Радев го призова да се канидатира за президент, а „другият“ вероятно е Христо Иванов, който призова ГЕРБ да се разграничи от Борисов преди време.

 

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024