ОБЩЕСТВО

Вида Пиронкова разказа потресаваща случка, която е преживяла с 60 г. непознат на столична спирка

Вида Пиронкова разказа потресаваща случка, която е преживяла с 60 г. непознат на столична спирка

 

10305b2cd7ac275a98d6ec89c57cdd82134735

 

 

Перверзник на около 60-годишна възраст е предложил 200 лева на популярната композиторка и интелектуалка Вида Пиронкова (създала хита на Миро „Гълъбо“), за да… еякулира върху нея! Абсурдната оферта дъщерята на големия художник Енчо Пиронков получила посред бял ден в София в неделя, 31 октомври, докато чакала на трамвайна спирка. Потресената Вида сама разказа абсурдната случка на страницата си във Фейсбук днес, видя Lupa.bg.

 

 

 


Препечатваме без редакторска намеса текста й:

 

 

 

„- Мадам, 200 лева ще Ви дам, само да се изпраз.я върху Вас. Веднага ги вадя!“

 

 

– Моля? Може ли да повторите, че нищо не чух и не разбрах? – отвръщам аз в недоумение миналата неделя, седнала посред бял ден на слънце, на пейчицата с навес на трамвайната спирка на № 12 до улица „Козлозуй“, на кръстовището, ситуирана близо до Централна автогара, под хотел „Принцес“ и срещу намкое си РПУ на МВР, пълно с коли, но никакви други хора, след като бях ходила да си взема едно колетче от любимия ми мъж. Часът е около 13 на обяд. Чакам трамвая, пуша и набирам по телефона мъжа ми, за да му благодаря.

 

 

– Ама веднага Ви ги давам, само да отскочим тук, наблизо, до хотел „Цура“, аз се събличам гол и се изп.азвам върху Вас. Вие нищо няма да правите. Само аз. Ето ги парите. Ще стане бързо. Я, каква хубава жена сте!

 

 

Докато се пуля, като овца в небрано лозе, а мозъка ми цъка като бомба с часовников механизъм, но механизма явно е повреден, поглеждам застаналият „свенливо“ пред мен мъж. Най-обикновен, около шейсетгодишен, със сипаничаво лице, мръсни дънки и яке. Нищо не издава тайните му сексуални мераци.

 

 

 

– Става, казвам аз – ама си чувам гласа все едно не идва от мен. – Хайде, тръгваме, (и се надигам ведно с раничката, телефона и цигарката, и запотените ми от потрес диоптрични очила), но първо ще минем през Полицията. Ей на, къде е отсреща и тогава отиваме в хотел „Цура“ – се чувам да казвам аз.

 

 

 

Брех, откъде па я измислих и аз тая полиция. Оня, любезния, дето ми говореше на „Вие“ и „Мадам“, търти да бяга с двестата лева, дето ми ги обещаваше.

 

 

 

Седнах пак, че като ме напуши един смях, едно чудо – сълзи ми текат от очите, а аз цвиля. Дойде и трамвая, и някакви хора. Качих се и продължих да се треса от смях дълго време.

 

 

Хотел „Цура“ от десетилетия е любимото вертепче на всевъзможни столични перверзници

 

 

Винаги са ми са се случвали най-абсурдните неща и ситуации, ма чак такова нещо, на моята достолепна възраст не беше. А и аз, откъде извадих тоя кураж? После си викам: „Ама, Видо, ми да беше взела първо парите, после да тръгнеш с него, па да го завлечеш пред полицията и да се развикаш…“ И още куп сценарии се разиграха в главата ми. Но животът е този, който ми ги предлага на мен сценариите, а на мен оставя избора да се забавлявам или да плача!

 

 

Е, това беше смешното, дето обещах да ви го разкажа в неделя, ма то зело, че станало четвъртък, докато събера кураж да ви го разкажа. Не беше толкова лесно, колкото в реалността – така да знаете.“

 

Лупа бг

lupa.bg

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
9cd8d4d4bc8fb70ffc27d33881a25d8f

КНСБ: Заплатата на 65% от работещите не стига за издръжка, 30% от тях получават дори под 1000 лв.

май 1, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
big_hail-189519_1280fdf

БАБХ: Време е България да научи истината за агнешкото и яйцата в плик на Великден

април 30, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024