Коментари

Мрежата ръмжи за „Омикрон“: Защо е тази повсеместна паника? Що за театър ни се разиграва отново?

Мрежата ръмжи за „Омикрон“: Защо е тази повсеместна паника? Що за театър ни се разиграва отново?

 

8f1f66f1f93bb3d79826f0ed942e5b55

 

 

Елена Банова:

 

Току-що БНР, в сбора от вечерни новини в 18 часа, излъчва кратко интервю с лекарка от Претория/ЮАР: новият щам „О,микрон“ идва  и преминава с много леки симптоми, почти незабележими-което значело, че всеки може да си остане у дома. На лекарката не и е известен нито един случай на  тежко преминаване и на наложителна реанимация. Няма такъв случай и и в практиката на  всичките и познати колеги-лекари, с които поддържа връзка. Нито един!

 

 

/БНР: „Лекарите в Южна Африка дадоха първи данни как протича болестта при зараза с Омикрон: „Това не са само мои данни, но и на всички лекари в и около Претория. Всички виждаме една и съща картина – много, много леки симптоми, което означава ,че могат да бъдат лекувани и у дома. До момента не знам някой от колегите ми да се е налагало да слага на кислород свой пациент“./

 

 

 

Тогава защо е тази повсеместна паника, че щамът има 35 модификации, че не му действат нито една от досегашните ваксини, че са наложителни нови изолации и затваряне на граници?

 

 

Що за театър ни се разиграва отново?

Веселина Томова:

 

Чули, недочули, разбрали, недоразбрали, родните дежурни квачки „професорки“ „аргировки“, веднага ревнаха и почнаха да всяват паника, квичейки – аууу, ужас, иде нам си къв ужас по-страшен от каквото беше досега…

 

Кафа, бе, фашаги подлизуровски на безумието, което насаждат лайняните ви „партньори“, на които без езици останахте да им лижете задниците! Какви помияри сте, бе, какви плужеци долни кацаровци, радевци, кирилпетровци и всякакви „синергични“ мишоци!

 

Димитър Байрактаров:

 

Появи се „Омикрон“ и всички теории и правила, които се налагаха през последните месеци рухнаха! Единствената истина, че хората с придобит естествен имунитет имат най-голям шанс, остава необорена!

 

Никак не звучат случайно призивите на определени медици да се въведе диктатура, за да се опазело здравето ни!

 

По същата сбъркана и извратена логика, скоро вероятно, същите ще призовават инакомислещите да бъдат публично екзекутирани?

 

 

Всъщност, все повече хора разбират, че именно това се цели – въвеждане на нова диктатура! Поради тази причина се извършва спешна подмяна на политическите елити в световен мащаб и се инсталират лица, верни на новия световен ред!

 

 

Помнете, новите лица на инсталираните политически елити са безскрупулни и готови на всичко, за въвеждането на нов световен ред! Пътят е очертан! В основата е страха! Започна се с тестове, ваксини, зелени сертификати, премина се през различни мутации на вируса и всеки път се нарушаваха и отнемаха изконни човешки права!

 

 

Диктатурата на здравния фашизъм цели едно единствено нещо- отнемането на свободната воля и подчиняването на човечеството на господарите на новия световен ред!

Afera.bg

Коментари

More in Коментари

960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024