Коментари

Чуков: Българските русофили пак бяха изработени много интелигентно

Чуков: Българските русофили пак бяха изработени много интелигентно

big_big_1982

 

 

Боян Чуков коментира ситуацията след изборите в България:

 

 

„Българските русофили за пореден път бяха изработени много интелигентно, като се включиха доброволно в американската схема като дейни „полезни идиоти“. Най-трагичното за тях е, че все още не са го разбрали.

 

 

 

Победата на ПП на парламентарните избори е сериозна победа на американската геостратегия на Балканите и в частност в България. Самата партия ПП е миниатюрно идеологическо (ляв либерализъм) копие на американската Демократическа партия.

 

Ако се погледнат по-отблизо листите на ПП, ще се види, че става въпрос за ударно внедряване у нас на ново поколение колониална администрация, свързана с англосаксонския свят. Големите губещи на тези избори са БСП и ДБ.

 

Корнелия Нинова категорично се утвърди като ротен старшина на соц. партията, а Румен Радев като неин ротен командир.

Христо Иванов ще трябва да се примири с ролята на салонен управител на ресторант, в който идва да хапне ръководството на ПП.

 

Най-много членска маса от ДБ и БСП са гласували в неделя за Румен Радев. Както се казва „нема лево, нема десно“. Същата история като с избирането преди време на кмета на кв. Лозенец в София.

 

 

От партия ПП да отидат да целунат ръка на Румен Радев, който ги изкара от нищото и ги изведе лично във висока държавна и партийна орбита като им даде министерски постове.

 

 

За последните 30-на години най-добрият и професионален посланик на САЩ в България е Н. Пр. Херо Мустафа. Шапка ѝ свалям!

 

Българските русофили за пореден път бяха изработени много интелигентно, като се включиха доброволно в американската схема като дейни „полезни идиоти“. Най-трагичното за тях е, че все още не са го разбрали.“

 

 

 

ОТ ФОРУМИТЕ:

 

Видях един любопитен коментар: „На тези избори американските тайни служби прецакали немските тайни служби. От ситуацията се възползвали и турските тайни служби а руските тайни служби проспали тези избори.“ Който се замисли малко, ще установи, че има доста истина в този анекдот

 

A Боян Чуков е вечния недооценен и недоразбран човечец. Винаги е с тези които са на власт, но сега удари на камък. Новата вълна от млади, умни и кадърни младежи, които изритаха Борисов и крадците му, не го искат.

 

Голям майтап Бившият офицер от ДС застъпник за проамериканските либерални ценности Тва се нарича хамелеон Разузнавач или шпионин

 

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024