Коментари

Тия западняци ша са гръмнат. През публикация, българите честитят празника на Русия

Тия западняци ша са гръмнат. През публикация, българите честитят празника на Русия

ezgif-3-ecb73d3c67

 

 

Добро утро, западняци

 
Кат се излюпих рано сабале и след като прегледах информационния поток у фейсо, си викам: Тия западняци ша са гръмнат. През публикация, българите честитят празника на Русия.

 

 

Па се замислих, макар и че бях сигурен, че гумичката на западняците с която сакаха да изтрият паметта на световното общество спрямо Русия, у наши зами на сработва. У некои държави успяха частично, но тук, в България ич не им се получава.

 

 

Каквито и да ги въртят и сучат, то България си остава признателна към Руския народ и Русия. Тридесет години триха, триха с таз гумичка и колкото повече трият толкова повече замазват положението и Българина си обича и си обича Русия.

 

 

Некои ще ми разправят, че сме били бедни, коги бехме с Русия. Да, ама сега сме по-бедни от тогава. Биле сме по-зависими. Да, ама сега сме в пъти по-зависими. Не сме могли да пътуваме. То пък сега щот сме се скъсале да шетаме из света.

 

 

Ало, то е кат у живота. Не е важно дали с половинката можете да пътувате или не, дали сте бедни или не, дали дома ручате банани. Важното е как се чувствате един с друг. Важното е да се обичате. Може да живеете в колибка, да се раните с каквот има, да немате паре да щъкате и обикаляте свето, но да знаете, че винаги имате некой, който да ви подкрепи и застане до вас.

 
Живото е обич и любов, които немат нищо общо с лукса.

 

 

Не ви щем лъскавите и некачествени стоки. Не ви щем пръднята /газа/ отвъд океана. Не ви щем морала. Не ви щем стандартите за кисело млеко, оти ние сме създали това истинско млеко. Не ви щем допълнителните родители, освен мама и тати. Не ви щем наркотиците. Не ви щем неправителствените организации. Не щем да ми диктувате с кой ще съм приятел и с кой не. Не ви щем историята, която ни пренаписвате. Абе, с две думи – НЕ ВИ ЩЕМ.

 
Скъпи братя руснаци, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.

 

 

И сега западняци, седете ми този пост и ще видите, що народ ще я хареса и какви ще са коментарите. Дано ви уврят простите глави.

Поздрави: Мажд Алгафари

Коментари

More in Коментари

960x540

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

юни 24, 2024
maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024