ОБЩЕСТВО

Полицайката от катастрофата със Семерджиев: Скоро всички ще си сърбате попарата от написаното по мой адрес

Полицайката от катастрофата със Семерджиев: Скоро всички ще си сърбате попарата от написаното по мой адрес

big_phplpa9sa_559x345

 

 

Симона Радева, за която източници на разследването твърдят, че е служителката на МВР, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, излезе с първи коментар след случилото се в социалните мрежи.

 

 

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве.

 

След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички „злобни човечета“ и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!”, написа Симона Радева в личния си профил във Facebook, пише Новини.бг.

 

 

Радева често е обновявала профила си във фейсбук, видя “24 часа”. Само преди месец пише със съжаление, че момичетата вече не се печелят с уважение и отношение, а със скъпи коли. Отношенията между половете са една от темите, които най-много я вълнуват.

 

 

Гаджето ми реши да ми вземе телефона, за да види дали му изневерявам. И там намери скрийншотовете, където той го прави. Май му стана тъпо… пише Симона Радева. Тя демонстрира и проруски афинитет. В един от статусите е публикувала снимка, на която Кирил Петков и Асен Василев са един до друг. Надписът гласи, че най-бедната страна в ЕС плаши Русия със санкции. А отдолу Владимир Путин вдига наздравица с думите “За вас, идиоти!”.

 

 

Изразила е и подкрепа за полицаите, охранявали протестите срещу главния прокурор и правителството от лятото на 2020 г. Пише, че е престъпление да се тормозят органите на реда, които са там, за да изпълняват служебните си задължения.

 

 

След като се разбра, че Симона може би е помагала на Семерджиев, профилът ѝ във фейсбук се напълни с коментари на хора, които я обиждат заради връзката ѝ с шофьора, погубил два човешки живота.

 

 

Едната жертва на катастрофата е 26-годишната Христина Дилева, студентка в Софийския университет.

 

  

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

1708604719-kolan

Наши митничари накараха турчин да си разхлаби панталона и ето какво откриха / СНИМКА

февруари 22, 2024
1010x570

Митрофанова: Навални е агент на ЦРУ и МИ-6, Русия няма интерес от смъртта му / СНИМКИ

февруари 22, 2024
75573_0262194a5e4fdb0d96016606c7b924ce

Пеевски отсече: „всичко свърши Христо, приятелю мой“! Без ДПС наистина всичко за наглите Кирчо, Христо и Лена приключва!

февруари 22, 2024
fd6bd38bf8c9e669904ce7182b37d522

ПИК: Браво на Пеевски – отвори Кутията на Пандора! Бойкикев е ибрикчия на Сараите, Антикорупционният фонд е бухалката му. А Борисов пак се усуква

февруари 22, 2024
big_2238

Война в Сглобката: Габриел отхвърли меморандума на ПП-ДБ и ги обвини в политическа търговия

февруари 21, 2024
dachkov-chenro-bqla

Навални беше измамник от ниска топка, налудничав нарцис, чиято цел никога не е била демокрацията и свободата

февруари 21, 2024