ИНЦИДЕНТИ

Кръв се лее в Глогово! Пребиха зверски наш боксьор / СНИМКИ

Кръв се лее в Глогово! Пребиха зверски наш боксьор / СНИМКИ

 

krav-se-lee-glogovo-prebiha-zverski-990

 

 

До екипа на GlasNews.bg достигнаха клипове с окървавен мъж. На кадрите се вижда как главата на човека е цялата в кръв.

 

Оказа се, че зверски пребитият мъж е Младен Манев-Нинджата, който беше считан за един от най-големите таланти в българския бокс. Преди 12 години той спечели бронзов медал от Европейското първенство и беше много близо до класиране на Летните олимпийски игри в Лондон 2012. Преди известно време неприятности извън ринга пратиха Манев зад решетките.

 

На 16 юли животът му минава като на лента

 

Екипът на GlasNews.bg се свърза с Манев, за да разкаже повече за случилото се. Той сподели, че неприятният инцидент се е случил, докато празнували бал в с. Глогово, било е около 00:30 – 01:00 часа, когато са го нападнали организирано и изненадващо за самия него. Грозните сцени се разиграли пред десетки свидетели. След удар Манев паднал в близката река заедно с първия, който го е нападнал, по думите му това е Румен Алдинов.

 

 

Сред останалите, които нанасят жестоки удари над 33-годишния Младен са и Севдалин Алдинов, който е брат на Румен, както и Рамбо от Галата, но женен в Глогово.

 

От кошмарното нападение Младен изпада в безсъзнание, но сочените за побойници продължили да го замерят с големи камъни. Не след дълго от главата му започва да блика сериозно количество кръв – това се вижда и на кадрите, с които разполагаме.

 

 

„Брат ми, Маньо Манев, също беше там, но нямаше какво да направи. Той също е свидетел. Не знам как оцелях – Бог ме спаси!“, говори първо пред GlasNews.bg Младен Манев.

 

Седмица по-рано отново го нападат

 

„Преди седмица, беше следобед, отново ме нападнаха, отново същите тези хора. Това се случи на публично място в село Български извор, имаше Народни борби тогава. Удряха ме с брадва. Имам шевове на главата. В момента съм си вкъщи, защото се притеснявам да не ми се случи нещо отново.“

 

Младен Манев е пуснал жалби до прокуратурата и се надява извършителите на побоя да си получат заслуженото. „Все още вярвам в системата и в правосъдието. Благодаря на Бог, че ме държи жив.“, заяви той.

 

 

Манев споделя още, че няма обяснение защо е бил нападнат по този жесток начин. Той предостави на екипа ни документация, от която става ясно, че медицинско лице е установило следното: Мъжът е с разкъсно-контузни рани на главата, горна и долна устна, ляво коляно и подбедрица, охлюзвания по главата и корема, кръвонасядане на ляв долен клепач, както и счупени зъби.

 

 

От етични съображения не публикуваме видео от екшъна, разиграл се в Глогово.

 

От GlasNews.bg са готови да дадат право на отговор и на останалите лица, замесени в побоя.

Очаквайте подробности!

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

171588389594627

Стана ясно коя е жертвата след фаталния удар с Кирил Петков! Състоянието на съпругата на починалия е критично

май 16, 2024
171587144824916

Кирил Петков с първи думи след катастрофата: Моите огромни съболезнования на близките на починалия, аз не съм пострадал

май 16, 2024
kristiyan-tedi

Стана ясно кои са жертвите от кървавата баня с джип в Пловдив, шофьорът е син на служителка от КАТ / СНИМКИ

май 13, 2024
катастрофа

Няма край: Ад с много ранени на пътя за „Маказа“, дете е с опасност за живота

май 12, 2024
169323482957890

Позорно: Кандидат депутат бяга от полицията в София, отказал тест за дрога, пуснаха го заради имунитет

май 10, 2024
драма

Страшна драма в Бургас: Самотна майка увисна на една ръка от балкона, ужасът е бил… СНИМКИ

май 9, 2024