Коментари

Звучи апокалиптично и страшно, но и проф. Иво Христов казва същото…

Звучи апокалиптично и страшно, но и проф. Иво Христов казва същото…

 

f293b49658b20e6d6675ce1dc5207216

 

 

 

Светът бавно но сигурно навлиза във фаза- ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА! Тя ще завърши по един от двата сценария. Или победа над извратеният Запад, или всемирно ядрено унищожение! Вариант , в който Западът побеждава – няма да се случи! Защото , на Запад казаха ясно , точно и категорично- РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА!!!!!!!!!.

 

 

Това не подлежи на дискусии. Присъдата е произнесена. Защото – на Запад много добре знаят, че оцелее ли Русия- ТЕ СИ ОТИВАТ!!! Не физически, а като неоспорим световен Господар! Хищник, който живее- грабейки света!

 

Русия ясно каза- СТИГА!!!- ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОДЧИНЯВАМЕ ДА НИ ГРАБЯТ!!!!!! Поради това- компромис не може да има! В Кремъл , знаят за безкомпромисните намерения на Запада и Путин го каза ясно и категорично- Щом няма да има Русия, няма нужда да има и останалият свят!!!

 

 

Затова , там са решени да се бият докрай- НА ЖИВОТ И СМЪРТ!

 

 

Те държат копчето на 6800 ядрени заряда, с който светът ще бъде изпепелен , ако се стигне до конвенционално поражение! В това трябва да сме сигурни!

 

 

Дори и да допуснем, че САЩ успеят да унищожат военният, икономически и дори- ядреният потенциал на Русия (което практически е нереално), руснаците имат т.н. Оръжие на мъртвата ръка. Това оръжие е неоткриваемо от САЩ и ще бъде задействано автоматично.

 

 

 

Посейдон е вече на позиция и в Атлантика и в Тихият океан.. 100 мегатонови подводни торпеда ще вдигнат 100 метрови цунами и ще настъпи тотално унищожение на огромни области. Ще изчезнат цели държави. САЩ ще бъда опустошени, а Великобритания- напълно заличена!!!

 

 

Но, днес, във Вашингтон явно са превъртяли от страха , че ще изгубят световното си господство и яко дърпат мечката за опашката.

 

 

 

Никога до сега , света не е стоял на ръба на опасност за самото си съществуване. Може да се спаси само поради една причина! САЩ се откажат от мерака си за световен господар и се превърнат в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА. само това и нищо друго!!!!!!

 

 

 

Другото е – всемирно унищожение! Да се надяваме, че инстинкта за физическо самосъхранение , ще надделее над алчността за власт и господство!..!!!

 

Иван Грънчаров

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024