ОБЩЕСТВО

Христо Стоичков се разплака във „Фермата“

Христо Стоичков се разплака във „Фермата“

 

big_12053

 

 

 

Христо Стоичков се разплака във „Фермата“ по бТВ, след като всички в язовирното стопанство гледаха на екрана негови паметни голове.

 

 

 

 

При вас ще има уникални неща, ще има трудности и трябва да ги преодолеете. Тези дни, през които бях с вас, мога да ви кажа само едно: в моето лице имате един приятел.

 

 

Върнахте ме може би с 50 години назад, когато аз бях хлапе, но ходих по „Кършяка“, ходих на село, но се върнах. Да, точно това, което вие правите, моят детски спомен. Затова ви пожелавам успех. Помагайте си в трудното и за най-хубавото. Желая ви много успехи, каза Стоичков.

 

 

 

След това той подари на всеки един своята книга. Първа беше Валерия, която Ицо зарадва и с шапка.

 

 

Шапката, която ми подари, стана часа от моята глава и няма да я сваля никога, призна развълнуваната Евгения.

 

След като звездата на Христо Стоичков изгря и в реалити предаването „Фермата“, всички започнаха да се чудят какъв ли е хонорара му за това. 

 

 

Публична тайна е, че родните звезди искат колосални суми, за да участват в риалити формати на националните телевизии. През годините в медийното пространство са цитирани суми от 50 000 до 300 000 лева, които са получавани от популярни личности за тяхното гостуване в различни програми, пише HotArena.

 

Случаят с Христо Стоичков обаче ще се окаже прецедент. Освен, че никога международна звезда от неговата величина не е участвала в родно риалити, оказва се и че той не е получил никакъв хонорар за гостуването си във „Фермата“.

 

 

Според източници от продукцията, Камата влиза във „Фермата“ без никакви предварително поставени условия, както и без претенции за финансова компенсация. Неговите мотиви били, че това е шоу, което популяризира изконните български добродетели и вдъхва доза патриотизъм на всички сънародници по света.

 

 

Самият той не е пропускал епизод от всички осем сезона на предаването. „Аз съм един от вас. Дайте ми един комат хляб, малко сланинка и лучец, това е най-хубавото“, бяха първите думи на Стоичков при влизането му в риалитито.

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

1010x570

Васил Терзиев забрани шествието на „Безсмъртния полк“ в столицата, в други градове подобна забрана няма

май 8, 2024
phpmyfzod_559x345

Вижте номерата на партиите и коалициите в бюлетините за изборите 2 в 1

май 8, 2024
iva-ivanova

Бивша манекенка оглави фонд „Земеделие“ / СНИМКИ

май 7, 2024
big_23a1

Ресторантьор: Стане ли безплатна водата по заведенията, ще има тарикати, които ще поръчват само нея

май 7, 2024
санкции

ЕС готви забрана на политически партии и организации, получавали пари от Русия

май 7, 2024
960x540

Обява за продажба на къща и парцел в Родопите взриви мрежата

май 6, 2024