Коментари

Боян Чуков: В Русия назрява революционна обстановка

Боян Чуков: В Русия назрява революционна обстановка

 

чуковbc-2-crop-c0-5__0-5-750x400-70_qMvVoNz-crop-c0-5__0-5-750x400-70

 

 

След двете локални поражения (които можеха да бъдат предотвратени) на руската армия в Харковска област и Лиман в Русия назрява революционна обстановка. „Руската армия воюва с една завързана ръка и на пръсти“, според западни експерти.

 

 

Руският ГЩ е блокиран на най-високо политическо ниво. Политическо! След неуспехите бе направен медиен опит да се внесе разкол по линията генералитет-редови армейски състав. Но не се получи. Атакувани бяха полеви генерали. Не се получи.

 

Атакуван бе ГЩ в лицето на Герасимов. Не се получи. Редовият състав публично защити своите генерали.
В изминалите месеци все по-ясно се очертава зловещата роля на олигарха Абрамович, който е свързваща фигура в задкулисните договорки между 6-тата колона в Русия и Запада.

 
Около 5-6 млн руснаци, някои от които на висши и средни административни позиции, имат недвижимост и банкови сметки в чужбина. Със съответните семейства това са около 20 млн. човека.
Въпросите без отговор около войната нарастват лавинообразно. Продължава да работи нефтената тръба от Русия в западна посока. Обратно в Украйна се връща дизелово гориво за ВСУ.

 
Над 90% от снабдяването на ВСУ със западно оръжие се реализира през отлично функциониращата украинска ж.п. мрежа, която съгласно всички канони за водене на война трябваше отдавна да бъде разрушена. Същото се отнася и за медиите и енергийната система на Украйна.

 
Извършена бе позорна обмяна на азовци от Мариупол срещу украинския олигарх Медвечук. Този позорен ход взриви голяма част от руското общество.

 

 

 

В резултат на всичко това (предателство или некадърност) руската армия дава всеки ден все повече убити и ранени. Загива и цивилно население.

 
Населението на източна Украйна, като в Харковска област, се чувства измамено и предадено от Москва. Подобни усещания нарастват в други територии контролирани от руската армия.

 

 

Това води до рязко нарастване на напрежението в руското общество и се създава взривоопасна обстановка.
Ако в най-кратко време не се направят радикални промени и не се остави руският ГЩ да действа свободно, то негативните тенденции могат да доведат до стартиране на необратими процеси.

 

Боян Чуков

 

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024