СВЯТ

Кадиров: Европа няма сили. Кой ще изпрати против нас, своите ЛГБТ-ишници, ли?!

Кадиров: Европа няма сили. Кой ще изпрати против нас, своите ЛГБТ-ишници, ли?!

 

Kadirov-696x387

 

 

 

„Слабо отговаряме на атаките на Въоръжените сили на Украйна. Ако украински снаряди летят към нашата територия, в отговор трябва да изтриваме от лицето на земята градовете на Украйна така, че да се вижда далечният хоризонт. Те не трябва и да си помислят да стрелят по нас.“

 

 

 

Това заяви в 13-минутно обръжение по своя Телеграм канал Рамзан Кадиров, ръководителят на Чечения. Той започва обръщението си с мюсюлманския поздрав „Селям алейкум“.

 

 

 

Според него Москва трябва да предприема най-твърдите мерки, без да се съобразява със Запада, защото срещу Русия вече са въведени най-тежки санкции и САЩ и ЕС повече нищо не могат да й направят.

 

 

 

„Европа няма сили. Какво могат да направят? Да изпратят на война своите ЛГБТ-ишници? Казват, че САЩ са разположили в Европа дивизия десантчици, ние пък ще имаме ново оръжие. Да ги пращат. Ние имаме войни, които ги чакат да дойдат. Днес САЩ, Европа, ЕС и НАТО водят предателска едностранчива политика“, добавя Кадиров.

 

 

 

Прави впечатление, че в обръщението си Кадиров не говори за  „специална операция“, а за „война“.
 

 

„Казвахме, че провеждаме специална военна операция на украинска територия, но там вече има война – на наша територия вече има война“, казва Кадиров.

 

 
Според ръководителя на Чечения за няколко дни чеченските бойци са унищожили повече от 50 единици военна техника, доставена от западните страни.

 

 

Кадиров подчертава, че кавказците винаги са искали да воюват срещу сатанинския режим. „Кавказци, аз не ви разбирам. Защо няма опашки пред военните окръжия? Това не е битка на Руската федерация. Това е битка на сатанистите срещу мюсюлманите и християните. Мюсюлманите и християните трябва да се обединят срещу сатанистите. Ей, кавказци! Или си обръснете брадите, или проявете своята религиозност не на думи, а на дело“, призовава Кадиров.

 

 

 

По-рано Кадиров заяви, че в Чечения няма да има „частична мобилизация“, тъй като републиката е преизпълнила плана си за сметка на доброволците. Но сега той смята, че народите на Северен Кавказ трябва да осигуряват много повече новобранци за армията, без да изключва и чеченците.

 

Епицентър

СВЯТ

More in СВЯТ

1010x570

В Москва откриха изложба на западно военно оборудване, заловено в Украйна / ВИДЕО

май 1, 2024
знаме - ес

ЕК откри официално производство срещу Фейсбук и Инстаграм заради „руска пропаганда за евроизборите“

април 30, 2024
лари

Бившият аналитик на ЦРУ Лари Джонсън: Украинците губят и никакви пари на света няма да им помогнат

април 30, 2024
756723892647978

Кличко: Украйна може да спре да съществува след няколко месеца

април 29, 2024
1010x570

„Уолстрийт джърнъл“: Според спецслужбите на САЩ Путин не е замесен в смъртта на Навални

април 27, 2024
Image_17583285_40_0

Зеленски: Руската армия взе инициативата на бойното поле

април 26, 2024