Политика

Костадинов размаза грантаджийския рев: Грозев не е разследващ журналист, а агент на МИ-6

Костадинов размаза грантаджийския рев: Грозев не е разследващ журналист, а агент на МИ-6

 

Костадин_Костадинов_7607276523588328707_big

 

 

Тази година почивах само 3 дни през лятото и сега реших да добавя още 3 дни през зимата, та затова се оказа, че съм пропуснал една „шокираща“ новина.

 

 

Докато съм си бил изключил телефона, интернета и всичко останало, целокупното българско грантаджийство е било разтърсено от новината, че един негов виден член бил обявен за издирване от руската прокуратура като чужд агент. Това написа във Фейсбук профила си лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

 

 

 

„Аз няма да коментирам факта, че Христо Грозев незнайно защо е представен като „разследващ журналист“, след като всъщност е медиен магнат. Това не е първата, няма и да е последната фалшива новина на американските медии в България.

 

 

 

Също така няма да коментирам факта, че Грозев е представен като чужд агент. Такива у нас с лопата да ги ринеш, и това въобще не е новина. Ще кажа само едно – ако това лице беше агент на българските служби, аз щях да съм първият, който да поиска българската държава да излезе с официална позиция в негова защита.

 

 

 

Защото, независимо от сегашната ориентация на страната ни, агентите ни трябва да се пазят и закрилят – такава е позицията ни и за агентите на българската държава преди 1989 г., и тя е принципна и не подлежи на коментар.

 

 

 

Агентите на България служат само на България, независимо кой я управлява – за добро или за лошо такава е съдбата на службите.

В случая на Грозев обаче става въпрос за български гражданин, обвинен в работа за чужди разузнавания, говори се конкретно за английското МИ-6.

 

 

Ето защо единственото, което мога да кажа, е че се надявам в много скоро време не да чакаме Русия или други държави да ни казват кой наш гражданин за кое чуждо разузнаване работи, а ние самите да ги покажем на българския народ.

 

 

 

Защото е крайно време България да научи истината за своя прокажен и продажен политически, медиен, икономически и финансов „елит“, откърмен, отхранен и отгледан от чужди служби и посолства с една единствена цел – да унищожи Родината ни!

 

 

 

„Възраждане“ ще се погрижи за това! Много скоро!“, пише още Костадинов.

Политика

More in Политика

Image_18177977_40_0

Радев поиска начална военна подготовка за младите

юни 14, 2024
big_2f10

Як скандал в ефир: Шефът на „Величие“ жегна Цветанка Ризова за любовник, плаши със съд

юни 13, 2024
ицето иванов

Христо Иванов с голямо прозрение: Америка губи стратегическата си инициатива в Черно море

юни 13, 2024
big_retiree-7390179_1280_4_48c

Обявиха нова такса без водомера да върти сметка

юни 12, 2024
румен радев

Радев за Пеевски: Не коментирам паник атаките на който и да е лидер. Тук думата има медицината

юни 12, 2024
ниновааа

Нинова хвърли оставка и посочи няколко варианта за наследник в БСП

юни 11, 2024