СВЯТ

Кученце, хвърлено от мост със завързана уста се събира със своя спасител и не може да спре да го целува

Кученце, хвърлено от мост със завързана уста се събира със своя спасител и не може да спре да го целува

 

zavurzano

 

Един акт на доброта минава дълъг път и винаги ще бъде оценен, дори от животните.

 

 

Всичко се случило една вечер, когато Боб Хоелтер решил да отиде до любимия си магазин пеша, вместо да шофира. Докато минавал по моста, за да стигне до магазина, чул слабо и тъжно скимтене, което идвало отдолу.

 

 

Той минал под моста, за да се увери, че няма нещо нередно. Когато най-накрая го видял, сърцето му се свило, в подножието лежало уплашено кученце със залепена уста. Бедното куче било изхвърлено от моста от предишните си стопани.

 

 

 

 

Хоелтер незабавно завел кученцето в най-близката ветеринарна клиника “Грифит”. Управителят на клиниката Лори Ковавич поставил лечение на кученцето и първото нещо, което направили, било да премахнат лентата около муцунката му, която била наранила кожата сериозно.

 

 

 

Поставили му антибиотичен мехлем и инжекции. Също така открили, че кученцето имало счупен крак от падането, който щял да изисква лека операция.

 

 

След като историята на бедното животно станала популярна в социалните мрежи, местно семейство, се влюбило в кученцето и решило да го осинови, като го кръстили Луи.

 

 

 

Всички търсили човекът, който докарал кучето, понеже той си тръгнал след като се уверил, че то е в добри ръце, без да каже името си, или да даде някаква информация за връзка. Но един ден племенницата на Хоелтер видяла публикацията на клиниката във Фейсбук за историята на Луи и тя направила всичко възможно двамата да се срещнат отново.

 

 

 

 

 

Когато кученцето най-накрая се събрало отново със своя герой, то моментално го разпознало и изтичало да му покаже цялата любов, която имало в кучешкото си сърчице, това било неговият начин да благодари на човека, който е спасил живота му. Луи просто не спирал да ближе лицето на Хоелтер.

 

 

 

 

 

Никой не е смятал, че Луи ще разпознае своя герой, но кучетата никога не успяват да ни изненадат.

 

 

 

 

Днес Луи живее с Уитинг с новото си семейство, но сме сигурни, че той никога няма да спре да бъде благодарен на човека, който спаси живота му.

 

 

 

 

 

Понякога не осъзнаваме колко любов може да събере едно кучешко сърчице, но с всяка една история, която ви представяме се убеждаваме, че любовта на тези четириноги животни е безгранична.

 

 

Споделете тази прекрасна история с вашите приятели!

 

mozache.com

 

СВЯТ

More in СВЯТ

захарова

Захарова: Френските войници в Украйна ще са наша легитимна мишена

май 8, 2024
санкции

ЕС готви забрана на политически партии и организации, получавали пари от Русия

май 7, 2024
путин-1

Путин встъпи в длъжност като президент на Русия за пети път

май 7, 2024
1010x570

Русия предупреди, че може да удари британски военни обекти и техника в Украйна и отвъд

май 6, 2024
Image_17810205_40_0

САЩ: Има вероятност да влезем в конфликта между Русия и Украйна с наши военни

май 6, 2024
байдъъън

Der Spiegel разтърси света с огромна бомба за Байдън!

май 6, 2024