Коментари

НАТО, чрез Украйна, губи войната! Това вече е ясно и не може да се скрие дори и от опитните англо-саксонски информационни конгломерати

НАТО, чрез Украйна, губи войната! Това вече е ясно и не може да се скрие дори и от опитните англо-саксонски информационни конгломерати

strahil_angelov2
НАТО, чрез Украйна, губи войната!
Това вече е ясно и не може да се скрие дори и от опитните англо-саксонски информационни конгломерати, които формират пропагандната линия на Дълбоката държава, контролираща САЩ и колониалната им орбита, част от която е и България.
Вече никой никъде не тръби за победите на великата украинска армия. Зеленски и фашизоидните му военноначалници почти изчезнаха от публичното пространство.
Останаха само споровете, кой и кога да предаде няколко десетки танка….. Дори страстния любител на „огнената вода“ Борел, който е и „дипломат“ номер едно на ЕС, започна да пелтечи, че всъщност Русия е велика държава и трудно би била победена.
„Случайникът“ Петков, който си поръча статия в ДиВелт, която да го представи като „спасител“ на Украйна, пожъна само присмех – даже и сред най-подплатените и респективно „убедени“ евроатлантици и професионални русомразци.
С две думи, въпреки всички закани и апокалиптични за Русия картини, с които ни заливаха от сутрин до вечер, т.нар. Запад/НАТО се НАИГРАХА!
Сега ще започнат да скимтят за мир и той наистина ще бъде договорен в един момент, но РУСКИЯ МИР, не техния!
Русия наистина е велика държава, на чиято обширна територия живее велик народ, който няма традиции да се предава и тя няма как да бъде победена – поне не и от тези, които най-силно желаят поражението и. До сега не се е случвало, няма да се случи и този път!
Източният фронт приближава и вече никой не може да го спре!
Страхил Ангелов, фейсбук

Коментари

More in Коментари

марковbig_22

Иванов, Атанасов, Петков и Василев са вече на страната на мафията

май 24, 2023
КЕВО

И ДЪРЖАВАТА НА РОТАЦИЯ

май 23, 2023
частна улица

БТВ показа нова частна улица в София, Бенатова посочи на кого е

май 23, 2023
960x540

Два престъпни клана се сродиха. А само един Гешев се тюхка. Ех, Иване, наесен няма кого да спасяваш, Иване…

май 22, 2023
evrovandal

КАК ДА СИ ЗАБЪРКАМЕ ЕДНА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА (рецепта)

май 22, 2023
BELOT57

Май само Лили Иванова може да направи правителство. За КПКОНПИ пък предлагам Стиви Уондър

май 21, 2023