Коментари

НАТО, чрез Украйна, губи войната! Това вече е ясно и не може да се скрие дори и от опитните англо-саксонски информационни конгломерати

НАТО, чрез Украйна, губи войната! Това вече е ясно и не може да се скрие дори и от опитните англо-саксонски информационни конгломерати

strahil_angelov2
НАТО, чрез Украйна, губи войната!
Това вече е ясно и не може да се скрие дори и от опитните англо-саксонски информационни конгломерати, които формират пропагандната линия на Дълбоката държава, контролираща САЩ и колониалната им орбита, част от която е и България.
Вече никой никъде не тръби за победите на великата украинска армия. Зеленски и фашизоидните му военноначалници почти изчезнаха от публичното пространство.
Останаха само споровете, кой и кога да предаде няколко десетки танка….. Дори страстния любител на „огнената вода“ Борел, който е и „дипломат“ номер едно на ЕС, започна да пелтечи, че всъщност Русия е велика държава и трудно би била победена.
„Случайникът“ Петков, който си поръча статия в ДиВелт, която да го представи като „спасител“ на Украйна, пожъна само присмех – даже и сред най-подплатените и респективно „убедени“ евроатлантици и професионални русомразци.
С две думи, въпреки всички закани и апокалиптични за Русия картини, с които ни заливаха от сутрин до вечер, т.нар. Запад/НАТО се НАИГРАХА!
Сега ще започнат да скимтят за мир и той наистина ще бъде договорен в един момент, но РУСКИЯ МИР, не техния!
Русия наистина е велика държава, на чиято обширна територия живее велик народ, който няма традиции да се предава и тя няма как да бъде победена – поне не и от тези, които най-силно желаят поражението и. До сега не се е случвало, няма да се случи и този път!
Източният фронт приближава и вече никой не може да го спре!
Страхил Ангелов, фейсбук

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024