СВЯТ

Скрита камера: Високопоставен служител на Pfizer с потресаващи разкрития пред Project Veritas

Скрита камера: Високопоставен служител на Pfizer с потресаващи разкрития пред Project Veritas

 

 

167481736848992

 

 

Това е поредно разкритие на независимия екип от журналисти по отношение на имунизациите

 

 

Високопоставен служител във Pfizer бе хванат от журналист на Project Veritas под прикритие да прави потресаващи разкрития за фирмата, в която работи. Джордон Триштън Уолкър – директор на департамента по Изследване и разработки и Стратегически операции към Pfizer, разкри, че компанията търси начини да „мутира” вирусът, причиняващ COVID, чрез така наречената “насочена еволюция”, а целта е да се предсказват новите варианти на патогена, за да може да се разработват по-бързо ваксини. Целият разговор се води по време на трета романтична среща с журналиста под прикритие.

 

 

 

„Едно от нещата, които разглеждаме сега е, такова, защо просто не го мутираме сами, за да създадем нови ваксини предварително, нали? Тъй, че трябва да го направим. Ако го направим обаче има риск за, такова, както можеш да си представиш – никой не иска фармацевтична компания да мутира ш*бани вируси”, казва Уолкър, добавяйки, че учените във Pfizer сега работят по това бавно, „защото очевидно не искаш да рекламираш, че търсиш нови мутации”.

 

 

 

„Насочената еволюция е различна от Gain-of-Funcion”, твърди още служителят на Pfizer. „Не казвай на никого. Обещай, че няма да кажеш на никого! [експериментът] ще работи по този начин – инжектираме маймуни с вируса и успешно ги оставяме да се заразяват една друга, и събираме проби от тях. Трябва голям контрол, за да се подсигури, че вирусът, който мутираме, няма да се превърне в нещо, което да излезе навсякъде. Което, както предполагам, е начинът, по който вирусът започна в Ухан, ако трябва да съм честен. Няма никаква логика вирусът да се е появил от никъде. Това е пълен т*шак”, коментира още Джордон Уолкър пред скритата камера на Project Veritas.

Цялото видео, в което директорът на департамента по Изследване и разработки и Стратегически операции към Pfizer прави потресаващите разкрития, можете да видите долу.

 

 

След като репортерите от Project Veritas се появяват със снимачен екип и микрофони, насочени към Джордон Уолкър, той става уплашен от масата и се обръща към репортерите с думите: „Аз съм просто лъжец, който се опитва, като нормален мъж, да впечатли гаджето си на среща като лъже. Дори не съм учен”

 

 

 

След това звъни на спешния телефон 911. „Моля пратете полиция възможно най-бързо. Тук има трима бели мъже, чувствам се много застрашен в този момент”, казва по телефона мъжът.

 

 

 

 

Той отново се обръща към репортерите: „Защо го правите това? И то на човек, който работи за компания, която се опитва буквално да помогне на обществото?”

 

 

 

 

 

За финал ето какво излиза, когато се търси информация за случая в най-известната уеб търсачка:

 

 

Източник: ProjectVeritas, zerohedge
Превод: Георги РУСЧЕВ

СВЯТ

More in СВЯТ

1010x570

Сутрешна сводка: Обрат с плана на ВСУ за контранастъпление, Русия изведе нови бойни кораби в Черно море

януари 30, 2023
v-ukraina-zapochva-palnomashtabna-bitka-347

The Guardian: В Украйна започва пълномащабна битка, каквато Европа не е виждала от Втората световна война

януари 29, 2023
ezgif-3-b0d2a4ac03

Никакво оръжие за Киев! Лидерите на Латинска Америка попариха Зеленски

януари 29, 2023
ukrainski-boici

От нас се иска само да умираме и нищо друго!

януари 29, 2023
1010x570 (3)

НАТО обяви готовност за пряка конфронтация с Русия

януари 29, 2023
1010x570 (2)

Михайло Подоляк: Преговаряме за доставка на ракети и самолети за удари по Крим

януари 28, 2023