ОБЩЕСТВО

Млад мъж разчувства мрежата: Гергана е моят ходещ ангел, диагностицираха я с рак / СНИМКИ

Млад мъж разчувства мрежата: Гергана е моят ходещ ангел, диагностицираха я с рак / СНИМКИ

 

mlad-mazh-razchuvstva-mrezhata-gergana-901

 

Гергана – усмихнатото момиче, което е само на 23 години, е дигностицирана със страшна болест.

 

 

Тези, който познават Гергана Нейчева, знаят, че е силна, борбена и жизнерадостна. Момичето е само на 23 години и за съжаление животът я изправя пред тежка битка – тя трябва да се пребори с рак на костта (сарком).

 

 

 

Заболяването, от което страда Гергана, е рядко срещано. Ракът на костите може да започне своето развитие от всяка една кост в човешкото тяло. Най-често засегнати са дългите кости на ръцете и краката. Има няколко вида рак на костите. Някои видове са типични само за децата, докато други се срещат само при възрастни. Терминът рак на костите се отнася и за раков процес, който е започнал развитието си в друга част на тялото и се е разпространил към костите.

 

 

 

Тогава се говори за метастатичен процес. Все още не е изяснена точната причина за възникването на рака на костите. Учените смятат, че този вид рак възниква в резултат на грешка в ДНК на клетките. Тази грешка води до неконтролиран и абнормен растеж на клетките. Тези клетки живеят за по-дълъг период от време от нормалните клетки и образуват туморната маса.

 

 

 

Гергана признава, че болките са отнели възможността да ходи още преди да разбере срещу какво е изправена. Сега мисията й е максимално бързо да премине през лечението, поради тежкото й състояние.

 

 

 

Приятелят на Гери – Евгени Каравенов, разчувства мрежата с емоционален пост, който публикува в личния си акаунт в Инстаграм. Той сподели, че Гергана е причината да повярва отново в любовта, както и в човешката доброта. Евгени призова всеки, които има възможност, да помогне на приятелката му в битката с болестта. Необходимите средства за лечението са непосилни за семейството на Гери.

 

 

 

Споделяме с Вас публикацията на Евгени, която трогна хиляди:

 

 

„Здравейте, приятели. Настоящият пост представлява зов за помощ. Всъщност, представлява зов за живот.

 

 

 

Тези, които ме познават, знаят, че имам своите грехове и не съм ангел. В случая обаче не става въпрос за мен, а за любовта на моя живот. Нейното име е Гергана Нейчева. Гергана е причината да повярвам отново в любовта и човешката доброта. Тя успя да разчупи обвивката,която бях създал между себе си и света за дълги години. Тя е моят ходещ ангел.

 

 

 

Едва на 23 годишна възраст Гергана беше диагностицирана с изключително тежко заболяване – рак на костите. Болестта я лиши от възможността да се движи и да има пълноценен живот, какъвто всеки един от нас заслужава.

 

 

 

Единственият шанс на Гергана да живее е операция и последващо лечение в Турция. Операцията и последващото лечение са скъпоструващи и непосилни за нас, хората, които я обичаме. В тази връзка моля всеки един от Вас да помогне, с колкото може, предвид трудните времена в които живеем.

 

 

 

Моля тези, които не могат да помогнат финансово, да споделят моя апел, за да достигне до повече хора. Нека помогнем на един ангел да остане при нас. Използвайте линка под описание в профила ми, в случай, че искате да помогнете на Гери. Благодаря Ви“.

 

 

 

 

Гери вече пътува за Истанбул със специализирана линейка. Приятелят й сподели, че тя се чувства добре. На 6-ти януари се очаква да получи оферта от медицинския център за стойността нейното цялостно лечение.

 

 

 

„Не мога да опиша с думи благодарността за подкрепата! Всички имате огромни сърца!“, написа Евгени в профила си в Инстаграм.

 

 

 

Можете да подкрепите Гери с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN: https://pavelandreev.bg/campaign/gergana-sreshtu-raka-na-kostta

Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG71BUIN95611000712341
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Гергана

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
Image_17742841_40_0

Здравният министър и Кунчев с извънредни решения заради коклюша, огласиха какви стъпки се предприемат

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
7bfd09d69f4f419a8bf9eee06bd000ed

Топим се с десет души на час, а до няколко години близо 30% от населението ще се пенсионира

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024