Европа

„Дейли Мейл“: Британците са в шок от огласен брутален руски военен отговор на провокации на Лондон

„Дейли Мейл“: Британците са в шок от огласен брутален руски военен отговор на провокации на Лондон

phpsugcqb_559x345

 

 

В предаването „Вечер с Владимир Соловьов“ е обсъждано как на теория Русия може да реагира на действията на западните страни, ако например войници на НАТО влязат на територията на Украйна или някои държави продължат да провокират Руската федерация, съобщава „Дейли Мейл“.

 

 

Пенсионираният генерал Евгений Бужински е предположил, че Москва може да използва ракети „Посейдон“ в отговор, за да удари Лондон. Този отговор е шокирал жителите на Великобритания.

Руският експерт отбелязва, че в този случай Обединеното кралство вероятно вече няма да съществува. Соловьов отбелязва, че мечтае да види поне веднъж „Посейдоните“ и „Сарматите“ в действие.

 

 

„Ако изпратят войски – всичко ще свърши и с „Посейдон“, и с цунами, и с височина на вълната 300 метра. Със сигурност Великобритания няма да я има, но аз говоря за САЩ“, казва пенсионираният генерал в предаването по телевизията.

 

 

За няколко часа публикацията в „Дейли Мейл“ е събрала над хиляда коментара на британци. Някои изразяват мнение, че изявленията на Бужински представляват тънък руски хумор, който те не разбират.

 

 

 

Други, напротив, написали са уплашени постове или провокират Лондон да предприеме по-радикални действия в украинския конфликт.

 

 

 

„Западът трябва да даде на Зеленски ядрени оръжия, за да попречи на Русия да използва ядрения си потенциал. Това е единственият начин да се обезвреди ситуацията“

 

 

 

„Когато една държава, пиеща водка, ви заплашва с ядрени оръжия всяка седмица, може би е време да го предотвратим и да ги изтрием от лицето на земята с нашите ядрени подводници за по-малко от 2 минути.“

 

 

 

„Франция и съседните страни също ще биха пострадали от мегацунами“.

 

 

„Пак се паникьосвам“.

„Но улиците на Лондон ще бъдат чисти“.

 

 

„И вие очаквате всички останали страни от НАТО да седят и да гледат как това се случва?“.

 

 

 

„И кой ще изстреля тази ракета срещу Русия? Няма да е Байдън, който вече нападна съюзниците си и даде да се разбере, че не го интересува. Този конфликт е за това как той и неговите колеги престъпници перат пари от „помощ“ през Украйна“.

 

 

 

„Той не разбира, че това ще унищожи повече руски активи, отколкото атомната бомбардировка на Москва… Половината Найтсбридж и Бейсуотър принадлежат на руснаците!“, пишат читателите под публикацията.

 

Блиц

Европа

More in Европа

zx952y526_4395402

След 2 години война: Само 10% от европейците прогнозират победа на Украйна

февруари 21, 2024
big_1

Поддържаме силен натиск към Кремъл, от 24 февруари Европа въвежда нови санкции за Русия, обяви Урсула

февруари 21, 2024
ezgif-7-ec27409268

Неблагодарни украинци изхвърлят безплатна прясна храна на боклука в Германия

февруари 17, 2024
france24-reagira-syuzheta-podgotovka-159

France24 реагира на сюжета за подготовка на атентат срещу Макрон в Киев, за който да бъде обвинена Русия

февруари 15, 2024
пачка-банкнот-евро-51337026

Гърция вдига минималната заплата, за нас сумата е космос

февруари 13, 2024
1010x570 (1)

„Блумбърг“: Индустриалната суперсила на Германия приключва

февруари 10, 2024