Коментари

Явно сега не само руснаците ще изучават останките на дрона. Американците ще си блъскат главата с какво са ги наплискали над Черно море

Явно сега не само руснаците ще изучават останките на дрона. Американците ще си блъскат главата с какво са ги наплискали над Черно море

БОНЕВ

 

 

 

Пентагона пусна някакво видео, уж да разкажат колко непрофесионално и неекологично са действали руските пилоти-

Това видео поставя повече въпроси, отколкото дава отговори.

 

 

Ако руският пилот е действал непрофесионално, то кажете ми кой от Топ Гън (без момчето с ботокса) може да направи такъв таран, че само да изкриви перката на дрона. И това даже не личи по записа от камерата. Няма сътресение.

 

 

Руснакът бил пуснал гориво върху дрона.

 

 

Някой има ли представа как гори керосин. И как такова количество зад соплата на реактивните двигатели щеше да изпепели и дрона, и изтребителя.

 

 

 

Явно на борда на СУ-27 има ново и непознато оръжие – бака с някаква жидка течност. Може да е и от мечката. А то си е екологично.

 

 

 

Не знам. Пилотът на дрона се намира някъде на хиляди километри в някаква пустиня. Не му е замирисало.

 

 

И тук се потвърждава руската версия – дронът е направил немислима маневра и е паднал. Колко му е един оператор да се стресне от гледката на екрана и да бутне джойстика.

 

 

 

Явно сега не само руснаците ще изучават останките на дрона. Американците ще си блъскат главата с какво са ги наплискали над Черно море. И дали на изтребителя не е имало някаква механична ръка. Да криви перки.

 

 

 

Богомил Бонев

Коментари

More in Коментари

1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024
1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024