Коментари

Бай Ганьо не кълве на евроатлантическата въдица

Бай Ганьо не кълве на евроатлантическата въдица

image

 

 

Голяма и тежка мъка е на евроатлантиците и САЩ, че Бай ти Ганя не кълве на евроатлантческата въдица и опашатите лъжи, които му представят. Мъка ви казвам, мъка! В САЩ са особено огорчени от тая работа. Чак наляха пари в грантояди, да ни обучавали на „медийна грамотност“. Тоест – като кажат, че Зеленски или Пригожин са в Кремъл и току-що арестуват Путин, да вЕрваме, а не да се подиграваме и да ги наритваме в социалните мрежи журналята и анаЛлизаторите.

 

 

 

Представете си един Минджев от Миндя или Глисти от Варна колко са огорчени, че Бай Ганя не само, че не им вярва, ами пълни мрежата с разсъждения за разпада на психиатричната помощ у нас, предлага консервативни начини на лечение като поливане със студена вода и електрошок и т.н. Сами видяхте на видео Глисти в какъв нервен срив се намира съществото. Човешко ли е, питам? Трябва да бъдем по-добри и да се погрижим за депресираните и изтрещели евроатлалнтици. А не да се гаврим с тях, да си знаете!

 

 

 

Та да се върна на темата – медийното неразбиране на Бай Ганьо. Аз, като една Ганьовица, с гордост заявявам, че когато БТВ и НОВА кажат „Добър ден“, винаги със съмнение проверявам дали е достоверен този факт. Естествено, когато изобщо си направя труда да ги отразя или ми попаднат в потока от новини. За по-сериозни въпроси от снасянето на кокошките и метеорологичната прогноза, изобщо не им се връзвам. За голяма евроатлантическа мъка, обикновено моите прогнози, а не техните, се оказват верни и правилни.

 

 

 

А сега „Отровено общество“ ще ни ограмотява. Ай, сиктир, бе! Да си го кажа и по-възпитано и културно – благодарим, значи, за вниманието, ама си дръжте ограмотяването и стойте по-далеч от нас. Ние грантове не ядем и няма да ви вярваме. По-скоро вас ще изядем с парцалите, когато му дойде времето.

 

 

 

Българският народ има много кусури. Но има и черти, които ни помагат не само да оцелеем, но и да вземем правилните решения. И най-добрата черта е, че на всяка заповед казваме: „А, бе, ти ли шА ми кажеш кво да прая!“.

Та, „Отровено общество“ да се задави с грантовете, значи! Ако медиите продължават по същия начин, накрая дори рекламите никой няма да им гледа.

 

 

 

Елена Гунчева-Гривова

Коментари

More in Коментари

24b1cdeb85dacff455970fa9ddfce53d

Вкарва ли ни кабинетът „Главчев“ във война със секретна рамка? Защо Радев отказа за НАТО

юни 27, 2024
960x540

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

юни 24, 2024
maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024