Политика

Костадинов: Жената на арестувания заради заплахи към Тагарев не знае къде е мъжът й трети ден

Костадинов: Жената на арестувания заради заплахи към Тагарев не знае къде е мъжът й трети ден

 

възраждане - нова

 

Трети ден жената на мъжа, арестуван заради заплахите за убийство към министър Тодор Тагарев, не знае къде е той. Тя се е свързала с партия „Възраждане“, за да изрази притеснението си относно ситуацията. Това съобщи на брифинг в кулоарите на парламента лидерът на формацията Костадин Костадинов, цитиран от novini.bg.

 

 

„Трети ден жена му не знае къде се намира. Отказват информация, защото очевидно човекът, написал съобщението на Тагаренко, е много опасен престъпник. Някой от вас знае ли какво е написал на лицето Тагаренко, за да бъде арестуван вече трети ден и да се говори, че ще бъде задържан за още по-дълго време“, попита Костадинов и прочете текст, за който твърди, че е съобщението до Тагарев, заради което е арестуван мъжът:

 

 

„Ти българин ли си? Само да ти кажа, че войната започна през 2014 г., когато американците, на които ти удобно си се (нецензурна дума) превзеха Украйна, след като свалиха Янукович и издигнаха Порошенко. А ти си един предател. Ти, изменнико, оставил ли си един патрон в тези складове, та сега, майцепродавецо, ще раздавате българските боеприпаси? Кои сте вие, бе – зомбирани, фашизирани елементи, изповядващи сатанизъм. Нали знаеш как свърши всичко това предишния път?“.

 

 

„Някъде тук видяхте ли заплаха за убийство? Аз виждам обиди. Всеки ден получаваме такива заплахи. Ако приемем това за заплаха, при нас са хиляди, аз отдавна не ги броя. В този случай един обикновен човек е арестуван. Днес ние ще направим всичко необходимо, за да разберем къде се намира и ще търсим сметка от престъпниците, които управляват държавата“, каза още Костадин Костадинов.

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024