Коментари

Васил Терзиев: Румен Радев е безродник и нихилист. Той е мегафон на чужда държава

Васил Терзиев: Румен Радев е безродник и нихилист. Той е мегафон на чужда държава

васил терзиев

 

 

 

Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев във Фейсбук:

 

 

От няколко дни осмислям думите “безродник” и “нихилист”, произнесени именно от един човек, който за мен олицетворява и двете. Човек, който би трябвало да е обединител на нацията, а всъщност е мегафон на чужда държава. Той е и един от тези, които се опитват да заместят истинските просветителски инициативи и разбирането за модерен патриотизъм с евтин популизъм, бетониран в планините на България с над един милион лева (немалка част от тях държавни пари).

 

 

За перспектива: този един милион е сума, с която е възможно да бъдат направени четири игрища в училищни дворове, да се оборудват три СТЕМ центъра или да се ремонтират поне два покрива на български училища. Винаги съм вярвал, че постиженията на младите хора в науката, бизнеса и спорта, за които никога не се говори достатъчно, се издигат много по-високо от 111 метра пилон. И за чиито успехи е нужна много работа и инвестиции от всички нас.

 

 

 

Няма патриотизъм без борба, болка и саможертва. Няма никаква саможертва във фалшиви послания, кебапчета и ракийно-форумен патриотизъм. Патриотизъм за мен е да даваш личен пример с действията си и да работиш за бъдещето на нацията – за нейния икономически просперитет, за нейното просвещение, за въздигането на правилните идеали. Да даваш надежда, да градиш вяра в нашите способности. И да си готов лично да платиш накрая цената за едно по-добро бъдеще.

 

 

Нека не бъдем като безименния човек, а да изберем трудния и често нерадостен път на личния пример. И нека поколенията, които през годините са извървяли своя път в борбата с мрака, да не влизат днес в ненужни битки под претекст, че го дължат на децата си. Нека вече да оставят поколението на техните деца да реализира своите идеи и да градят своето бъдеще. Защото бъдещето е на тези, които ще живеят в него и то се създава СЕГА.

 

 

Коментари

More in Коментари

960x540

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

юни 24, 2024
maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024