Коментари

За простия народ и продадената държава!

За простия народ и продадената държава!

оруел - мисъл

 

 

От месеци насам една ментално обременена, пренебрежимо малка, но много шумна и креслива, медийно и властово обезпечена, сектантска групичка … орева територията БГ с родолюбиво патриотичното твърдение за ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!

 

 

Тоз народ бил ПРОСТ щот не разбирал „правилните“ политици и техните АЛА БАЛА! Не приемал моралното падение и кухите фрази, „историческите“ компромиси с мафията, тъпотията с „по-малкото зло“, „единствено възможното някакво си“ антибългарщината, унизеното национално достойнство, дъговидната левотротоарна поквара, едноистинната представа за нещата от живота и още безброй малцинствено арогантни опити за силово налагане над мнозинството българи!

 

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да не разбира и оценява виртуозното обръщане на палачинковите политици в името на властта … да се прегърнат с тотално отречения и арестуван от самите тях мафиотизиран Цървул. Как може тоз “ПРОСТ” народ да не се досеща, колко е извисено тва, тез пумпали, довчерашните първи говорители за „пачките и къщите“ … изведнъж да станат първи перачи, раздаващи индулгенции!

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да не разбира, че без „КОЙ“ в таз територия нищо не се случва, включително и реформата на таз съдебна система, дето самият „ТОЙ“ е изградил!

 

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да не вдява, че най ревностните евроатлантици … са завършилите в СССР!

 

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да не се въодушеви от кандидат за Кмет на Големото задръстено Градище, пряк наследник на най-големите началници от мракобесната ДС … издигнат от най-яростните „противници“ на същата ДС!

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да не прояви благородство и благодарност … към жертвоготовността на „Бедняка – Първомилионер“ да остави богатство и бляскаво бъдеще в името на спасението първо на Столицата, после и на Други градове. Как може тоз “ПРОСТ” народ да иска ПИЛОН на Рожен с Българското Знаме … а да не иска ПРАЙД насред София?!?

 

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да има наглостта да има РАЗЛИЧНО мнение … кат по телевизора сектантските проповедници с хипнотично заклинателни гласове МУ дават наготово ЕДИНСТВЕНО ПРАВИЛНОТО?!?

 

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да си въобразява, че такова животно РЕФЕРЕНДУМ има почва у територията БГ?!?

 

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да гласува за други партии освен за ПРАВИЛНИТЕ! Да чете и слуша други журналисти … освен ПРАВИЛНИТЕ! Да се информира от други източници … освен от ПРАВИЛНИТЕ! Ако си припомним думите на най-великия ЕДНОКНИЖЕН мислител на нашето време …

 

 

„Аз съм ПРОСТ и вие сте ПРОСТИ“ … ще разберем, що и тез ЕДНОГЪНКОВИТЕ мислители, смятат народа, който ги е избрал за ПРОСТ! И верно сме прости … щом ни управляват некви, дет са тотал щета! Готови да продадат, и земя, и символи, и история, и памет, и народа си…като вече са продали себе си!!!И е ясно! И нормалните хора го разбират! В Продадената Държава няма Народ!

 

 

В Продадената Държава няма Управници и Политици! В Продадената Държава има Територия, обитаващо я Население и платени Наемници да ги надзирават!

 

Teo Tod

Коментари

More in Коментари

960x540

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

юни 24, 2024
maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024