Коментари

Научете се да живеете свободно… Не се водете по мнението на 5% платени или психично болни софиянци

Научете се да живеете свободно… Не се водете по мнението на 5% платени или психично болни софиянци

 

даниел хр

 

След пет години всичко ще е наред. И в Световен план и в България също. Идните пет години ще бъдат най-страшните за Европа и Света.

 

 

Днес ни тласкат отново към грешната страна. Ние имаме идентичност, като народ имаме територия и държава по-стара от всички в Европа. Не можем да нападаме с думи и дела държави, които ние сами сме създали. Не можем да приемаме ценности натрапени от други цивилизации, само защото те временно са по-силни от нас.

 

 

 

Кулите от карти и пясъчните замъци построени върху българските каменни основи ще се срутят върху главите ни и народа ще обере негативите от взетите в чуждите посолства решения. Защото робът винаги плаща сметката на господаря си. Защото когато си принуден без право на мнение на нещо – това е диктат, защото ако те принуждават да подпишеш договор без в него да е защитен и твоя интерес това пак е диктат.

 

 

Научете се да живеете свободно. Видимо е, че повечето хора сте забравили какво е свободата. Не се радвайте, че някой ви е позволил да правите всичко, което ви нареди.

 

 

Не се водете по мнението на 5% платени или психично болни софиянци. Това не е България, това е една илюзия, едно извращение платено и режисирано от хора, които даже и за врагове не ни считат. Защото ни смятат за нищожества, които просто трябва да им доставят безплатни (или почти безплатни) суровини и биомаса. Те никога не са се интересували от вашето мнение, от вашия живот от вашата свобода и желания. За тях всеки от вас е номер в статистика, аз съм номер в статистика… Но, знаете ли че зад тези номера се крие и ключът към добруването на човечеството.

 

 

Относно това, дали някои мислещи за страната си хора могат да направят нещо… Не, не могат. Те нямат нито хора, нито лостове за управление. Дори и да вземат властта ще е за кратко и ще бъдат сринати преди да се опомнят. Защото хората, които държат властта в България са доста далеч от тук и имат всички механизми с които да ни превърнат в Ирак, Афганистан, Либия, Африка… Това ще е пагубно за нас.

 

 

 

Проблемът е че България не може да се промени без света да се разбърка тотално. И тогава, ако имаме късмет и управници патриоти всичко ще тръгне в добра посока… Ако нямаме то тогава нека Бог ни пази, ако и неговата воля е такава.

 

Даниел Христов

Свободно слово

Коментари

More in Коментари

960x540

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

юни 24, 2024
maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024