Коментари

Телевизиите превърнаха ефира си в публичен трибунал срещу президента Радев

Телевизиите превърнаха ефира си в публичен трибунал срещу президента Радев

 

monkeys

 

Цяла сутрин трите национални телевизии бълват злоба срещу Румен Радев. Водещите и техните началници посветиха ефира си да славославят украинския президент Володимир Зеленски, за да удрят безпощадно българския държавен глава.

 

Дитирамбите за Зеленски, приличащи на куклено телевизионно шоу, вече се леят в изобилие вече трети ден. Толкова са сладки, че могат да разболеят зрителите от диабет.

 

Не простосмъртен президент, пък бил то и украинският, а сякаш Христос е слязъл на земята. Така звучат екзалтираните водещи и гостите им, задавящи се от опиянение.

 

„Уроците на Зеленски“ – това нищят БТВ. Обществената БНТ покани анализаторите Цветанка Андреева, Арман Бабикян и Милен Керемидчиев, за да кажат как Зеленски е унищожил с думи Радев. „Идването на Зеленски развенча мита, че българите са с Путин. Зеленски нареди Радев директно до Путин“, отсече Андреева. Нова телевизия пък заложи на дежурни журналисти и анализатори, които да плюят на свобода по българския президент и да аплодират в екстаз чуждия.

 

Каква е тази разрушителна сила да биеш шамари по собствените си лидери, за да лягаш по очи и да се кланяш на чуждите?! Тази склонност не е от вчера. Визитата на Зеленски сега отприщи силата й до крайност.

 

Нормално е тези дежурни участници във всеобщата клоунада да не харесват Радев, защото единствен не пее в общия хор. И какво каза той? Нещо ясно като бял ден – като главнокомандващ не може да оголи отбранителната способност на България. Това ли е този голям грях? Желанието да пазиш България?!

 
Телевизиите превърнаха ефира си в публичен трибунал срещу президента Радев.

 

 

Какво ли ще правят и те, и нашите подскачащи като езалтирани тийнейджъри на концерт на модна рок банда политици, когато войната свърши? Защото тя все някога ще приключи. И тогава Русия, САЩ, Великобритания и ЕС ще седнат на една маса, ще си подадат ръка и ще се разберат – ще разпределят каквото трябва, както винаги е ставало в историята, и ще продължат напред.

 

 

А ние като малка прашинка в световния политически фон, ще трябва да изпием чаша студена вода. Защото подлизурките никой не ги цени – нито тези, на които са се кланяли доземи, нито другите, по които са хвърляли кални топки.

 

Албена Борисова

Коментари

More in Коментари

960x540

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

юни 24, 2024
maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024