Коментари

Триото Христо-Наско-Кирчо се гаврят с правовата държава! България е подложена на антиконституционен бяс

Триото Христо-Наско-Кирчо се гаврят с правовата държава! България е подложена на антиконституционен бяс

 

0b2664b584db5413d0cccfe76e2a87d4

 

 

България е подложена на АНТИКОНСТИТУЦИОНЕН БЯС ОТ ПАРТИЗАНИТЕ НА СОРОС – ППДБ.

 

 

Триото Христо-Наско-Кирчо се гаврят с ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА. Ще закриват ВСС, два щяло да има. Ще намаляват мандати на висши магистрати и пр. И всичко това с Обикновено Народно събрание, а не с Велико, както изисква задължителното Тълкувателно решение 3 от 2023.

 

 

 

За пръв път в новата ни история някой си позволява публично да се изхрачи върху КС и самата Конституция.

 

 

 

Българският основен закон има ОСНОВНИ НАЧАЛА, ЕДНО ОТ КОИТО Е РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ НА ЗАКОНОДАТЕЛНА, ИЗПЪЛНИТЕЛНА И СЪДЕБНА. Тези синковци стрелят директно в този фундаментален принцип. Те предлагат задължително Президентът да назначава за служебни премиери висши магистрати, ограничавайки конституционните му правомощия. Е, можело да сложи и шефа на БНБ. Какво „великодушие“, каква тъпота, каква юридическа несъстоятелност. Съдии с висок ранг да ни водят външната и вътрешна политика, като по дефиниция им е забранено да се занимават с политика.

 

 

 

Кои са тримата хубостници! Делиорманското прокурорче на градския на партията от времето на Възродителния процес Наско. От ДСБ, което разцепи и уби СДС. Червеноармейското внуче Христо – правна нула с неплатени адвокатски такси. И Кирчо, който според КС наруши Конституцията барабар с Радев.

 

 

 

Какво ли щеше да бъде 1997 г., ако Петър Стоянов не би могъл да назначи за служебен премиер опитен политик и управленец като Стефан Софиянски, а трябваше да назначи престарял шеф на БНБ или КС. Гражданска война!

 

 

 

ППДБ като коалиция от 7 партии имат обществена подкрепа под 10% от избирателите, за да си мислят че им е позволено да изтърбушват Конституцията и разрушат държавата, любимо занимание на Сорос.

 

 

 

Имам самочувствие да коментирам темата. Бил съм 9 години конституционен съдия, мажоритарно избран депутат от първи тур във ВНС с приети най-много законопроекти и то свързани със съдебната власт – закриване на особените юрисдикции. Писал съм съвместно статии с колоса проф. Живко Сталев, проф. Кино Лазаров не покани асистент по административно право в СУ. С мой закон върнах 25 000 магазини на хората декември 1991 г. Преди години като депутат с гласа си спрях Истанбулската конвенция и Бойко след 2 часа я прати за кремиране в КС.

 

 

 

Кои сте вие да се ГАВРИТЕ С ПРАВОВИЯ РЕД В БЪЛГАРИЯ?! Ревете срещу Радев, а бяхте под юмрука му да сваляте Бойко, а Кирчо и министър му стана. Защо мълчахте като му исках импийчмънт от Парламентарната трибуна.

 

 

Вие разстроихте за години напред България, а Бойко я остави трета по растеж в ЕС със стабилни граници, финанси и кредитен рейтинг, затворена за мигранти.

 

 

 

Вие заложихте на комунистическия следовател Рашков тъпкал в. „Демокрация“, за да арестува лидера на опозицията, но днес сте в СКУТА НА АРЕСТАНТА.

 

 

Ясно е, че РУСОФОБИЯТА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В КОНСТИТУЦИЯТА, ЗА ДА УГОДИМ на Сорос, Байдън, Блинкен, Нюланд и Урсула.

 

 

Затова направете глава в Конституцията ВИНАГИ СРЕЩУ Русия със следните разпоредби:

– България не е била под Турско робство, затова освобождение не е имало.

– Столетов не е бил НАШИЙ ГЕНЕРАЛ, ВАЗОВ СЕ Е ПРИПОЗНАЛ.

 

 

– Скобелев, Гурко, Тотлебен са били на екскурзия у нас.

– Сюлейман паша не е бил БЕЗУМНИ И НЕ Е ВИКАЛ ТАМО СА РАИТЕ. ОСМАН ПАША Е БИЛ ГОТИН.

– В Санстефанския договор не е писано, че България ще има ХРИСТИЯНСКО управление и в страната не трябва да има турски войски.

 

– Дядо Вазов е бил ПУТИНИСТ. Какви са тези „Здраствуйте братушки“?

 

 

Махнете и химна с Мила РОДИНО, вече сме в Отвореното общество. ГЕРБЪТ И ТОЙ НЯМА НУЖДА ОТ КОРОНОВАН ЛЪВ, ЛЪВ ДНЕС Е ЗЕЛЕНСКИ.

 

 

Конституцията не допуска ИЗВЪНРЕДНИ СЪДИЛИЩА, НО ГИ НАПРАВЕТЕ. ЕДИН ДЕН С ТЯХ НАРОДЪТ ДА ВИ СЪДИ.

 

 

Георги Марков, специално за ПИК

Коментари

More in Коментари

960x540

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

юни 24, 2024
maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024