Коментари

Дачков: Кирил Петков се прави на ударен, но ние не сме

Дачков: Кирил Петков се прави на ударен, но ние не сме

дачков-петков

 

 

Никой не е казвал, че има среща между Кирил Петков, Бойко Борисов и Алексей Петров. Смешно е Кирил Петков да отрича твърдение, което не съществува. Има среща между бащата на Кирил Петков – Петко, Бойко Борисов и Алексей Петров в централата на ГЕРБ.

 

 

 

Това коментира журналистът Явор Дачков по повод твърденията, че Петков и Борисов са се срещнали в девическия манастир в Самоков.

 

 

Другите срещи в манастира са между Борисов и Кирил Петков и Асен Василев. Проблемът при тях е, че са направени преди всякакво парламентарно сближаване на двата лагера – още докато в парламента си викаха „мафия“ и без знанието и съгласието на ръководствата и членовете на ПП-ДБ. Напълно непрозрачно и недемократично, защото на тези срещи е договорено всичко, което после ни се представи като „сглобка“, посочва той.

 

 

Кирил Петков се прави на ударен, но ние не сме.

 

 

 

Между другото – говори с патос за образование на невъзможен български език, с което допринася за общата му деградация. Той и Цветан Цветанов трябва да получат академична награда за непоправим принос към унищожаването на българския език. И да се наредят в дъргата редица на полуграмотни и нечленоразделни звезди, които станаха доктори на хонорис каузата…, коментира още Дачков.

 

ПИК

 

Коментари

More in Коментари

1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024
1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024