Коментари

Терористи, каквито и да ви наричат, дерзайте! Не се оставяйте на мишоците с бели ръкавели да ви решават съдбата

Терористи, каквито и да ви наричат, дерзайте! Не се оставяйте на мишоците с бели ръкавели да ви решават съдбата

 

ZEM31

 

 

Добро утро, терористи! Успешен да е денят ви!

От девет години работя в земеделска фирма и считам, че съм част от земеделския сектор в България. Шефът ми няма майбах, но пък има смелостта да дава хляб на двайсетина семейства.

 

 

 

Позволявам си от ваше име да задам няколко въпроса първо на акОдемик Денков, после и на онези, които ви завидяха на субсидиите и изсипаха кофи помия върху вас.

 

 

Та, да питам аз акОдемика и онези среди, академичните, откъдето идва самия той, не са ли терористи за това, че ликвидираха българското образование и произвеждат неграмотници – дипломирани гимназисти не могат да четат и не знаят, кой е Ботев? За хилядите гордо завършили университет и не знаят кога и създадена България? Аааа, те не са терористи, те като оправят образованието и науката отиват да се подложат на нечия власт и да ни решават съдбата.

 

 

 

Кой, бе, Денков крие престъпниците взели неправомерно субсидии? Нали такива властници като вас!

 

 

Защо бе, Денков ни противопоставяш едни срещу други? Може би това ти е задачата за да ни манипулирате по – лесно и сега, когато някой дръзна да ви разваля пъклените планове, го наричаш терорист.

 

 

Да питам аз онези, които ни броят субсидиите – как мислите, че се получават те? Отиваш на една опашка, пълниш торбата с пари и бегом на другата опашка за майбаси.  Грабваш един майбах от първия рафт и бегом на Малдивите да чакаш следващите субсидии. Заповядайте на опашката, моля.

 

 

Да знаете, че първо трябва да си купите машини, те не струват колкото майбах, по пет лв. бройката ги раздават и като дръпнете едно кредитче и банката ви стъпи на врата с кеф ще си карате майбаха. Семена, торове, препарати, горива, ренти, къртовски труд и зависимост от природата, тях не ги бройте, те са фасулска работа.

 

 

 

Не завидяхте на строителните босове, дето бетонираха България с некачествено строителство и не оставиха въздух в градовете. Те заслужават да карат майбах. Не завидяхте на онези, дето построиха магистрали на които се изтрепахме и отмъкнаха чували с пари от вашите данъци  към Дубай. Абе, те си заслужават хорицата.

 

 

 

Колко много примери има от които и вие страдате, ама пуста завист и чешене на езици.

Завидяхте на онези, дето се ровят в земята и чакат капчицата дъжд от небето. Не ви съдя, но си помислете дали утре вие няма да се окажете в подобно положение.

 

 

 

Всички ние, трудещи се от всички сектори на икономиката, заслужаваме справедлива бизнес среда, затова не плюйте и не позволявайте да ни противопоставят. Истинските земеделци изнемогват, повярвайте, и нямат майбаси. Не съм сигурна онези с майбасите колко могат да се нарекат земеделци.

 

 

 

На вас момчета и момичета, дръзнали да се занимават със земеделие пожелавам успех, благословени да сте! Каквито и да ви наричат, дерзайте!!!

Вярвайте в себе си и не се оставяйте на мишоците с бели ръкавели да ви решават съдбата!

 

 

Райна Вучкова,

Афера

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024