ОБЩЕСТВО

Биатлонистът Красимир Анев се прострелял заради жена, във ВМА се борят за живота му

Биатлонистът Красимир Анев се прострелял заради жена, във ВМА се борят за живота му

 

Image_16082668_40_0

 

 

Биатлонистът Красимир Анев, който се простреля със законно притежаван пистолет, а в момента лекарите във ВМА се борят за живота му, най-вероятно е направил опит за самоубийство след любовна драма, твърди Lupa.bg от негови близки.

 

 

Анев, който напук на мъжествения спорт, който практикува, бил изкючително чувствителен, трудно понесъл края на интимната си връзка.

 

 

 

Красимир Анев е сред най-успешните европейски състезатели по биатлон

 

 

Двамата с половинката му, която е по-млада от него с 9 години, непрекъснато се събирали и разделяли, като последните месеци били доста напрегнати. Най-вероятно двамата са сложили окончателно край на отношенията си и участника в 3 олимпиади в момент на слабост се е прострелял в корема, допускат запознати. „Краси е изключително ревнив и подозираше момичето, че му изневерява. Възможно е да е имало поредния скандал между тях“, коментират спортисти.

 

 

 

Ден преди да направи белята, Красимир Анев публикува доста странен пост във Фейсбук. „Абсолютната истина“ – тези думи към цитирана мъдрост на писателя Павел Вежинов е написал прострелялият се в корема бивш национал по биатлон. „Всяко предателство започва с доверие“, е мисълта на автора на „Нощем с белите коне“, която 36-годишният самоковец определя като абсолютна истина. Това навежда на мисълта, че Красимир Анев най-вероятно се чувства предаден от половинката си.

 

 

 

 

 

В момента Красимир Анев се намира в реанимацията на ВМА с опасност за живота. От Военномедицинската академия заявиха, че Анев е стабилизиран, но в много тежко общо състояние и не могат да се ангажират с каквито и да било прогнози. Критични ще са следващите 24 часа. Както Lupa.bg извести, той е приведен в състояние на медикаментозна кома.

 

 

 

Според информацията, спортиста се е прострелял с пистолета си край язовир „Дренов дол“ с личното си оръжие. Притежава такова, тъй като е военен.

 

 

 

Преди 3 години Красимир Анев се разделил със скандал с дългогодишната си приятелка Красимира Начева, от която има и дете. След това се впускал в епизодични връзки. Правел и опити да се събере с майката на детето си, но напразно – тя имала нов партньор в живота си.

 

 

 

Красимир Анев е един от най-успешните български биатлонисти в историята. Става европейски шампион за юноши и мъже в индивидуалната дисциплина на 20 километра. Участник е на 3 олимпиади – Ванкувър 2010, Сочи 2014 и ПьонЧанг 2018. В световната купа най-доброто класиране на самоковеца е 4-о място в масовия старт на 15 километра в началото на 2015 г. в Оберхоф (Гер)

 

Лупа бг

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

пловдивчанин

57-годишен пловдивчанин е в неизвестност от 6 месеца, апартаментите му са продадени

май 19, 2024
960x540

Музеят на сатирата в Габрово издокара Христо Иванов като тлъста куртизанка по жартиери и мазно кафе

май 18, 2024
3304fa90f521d83df63fc0ab1522882e

40% от българите не са прочели нито една книга миналата година, близо 2/3 не са ходили на театър

май 18, 2024
phpbcuamt_559x345

Радев: Победа над Русия е невъзможна, продължаването на войната в Украйна не е изход

май 18, 2024
1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
Image_17939093_40_0

Край на авантата: Даваш стая или апартамент под наем на туристи – НАП разбира веднага

май 17, 2024