ИНЦИДЕНТИ

Бизнесмен разби главата на жена си в Бургас

Бизнесмен разби главата на жена си в Бургас

64ff79a60bc844e9ab49e1f287af6f5a

 

 

 

Собственик на погребална агенция е бил задържан за жестокия побой

 

 

Приятелка на бургазлийката Мария Русчева разказва в писмо, че Мария е била зверски пребита от годеника ѝ Васил Киричев и е откарана в болница.

Мария Русчева и 29-годишният Васил Киричев, който е собственик на погребалната агенция „Вива свят“ били семейна двойка от 5 години. Имат дете на почти 4 години, което носи името на баща си. След поредния ужасяващ скандал миналия четвъртък Мария решила, че е крайно време да напусне семейното жилище. Започнала да събира багажа си, когато Васил извадил пистолет и го опрял в гърдите ѝ. Понеже не склонила да остане при него, той започнал безмилостно да я бие с юмруци в лицето. А грозната сцена сее разиграла пред очите на детето им, твърди подателката на сигнала.

 

 

 

 

Флагман публикува текста на писмото:

 

 

 

Искам да ви разкажа историята на моята приятелка Мария Русчева и годеника ѝ Васил Киричев. Моля ви за анонимност, защото този мъж е много опасен и както преби нея, може да посегне и на мен, но смятам, че е редно да се даде гласност на тази история, защото този разбойник едва не я уби. Мария и Васил са заедно от 5 години. Имат син на 4 години, който също се казва Васил. Бяха много хубаво семейство. Васил ѝ предложи брак още на 2 месец, след като станаха гаджета, но до сватба така и не се стигна.

 

 

 

През последните няколко месеца нещата между тях много се обтегнаха. Тя ми споделя всичко и знам нещата с подробности. Васил си намери любовница, която вероятно го настройва срещу Мария. В четвъртък тя ми звънна и ми каза, че са се скарали и че я е ударил. Прати ми видео от линейката, цялото и лице беше в кръв. Той я е ударил с юмруци в лицето и е разбил главата и в шкафа. Опрял пистолет в гърдите ѝ и я е заплашил. Били взели решение да се разделят и когато тя започнала да си изнася багажа, той буквално я нападнал с крошета. Бил се изнервил. Тогава тя грабнала детето и избяга пред блока в жк. „Меден рудник“, докато дойде линейка и полиция. Изпращам ви и видеото.

 

 

 

Това не е първият път, в който ѝ посяга. Тя има няколко медицински свидетелства вече. Той е собственик на погребална агенция „Вива свят“, преди 3 месеца беше задържан за подкуп на длъжностно лице, което работи в Окръжна болница. Опасен човек е.

 

 

 

Детето сега е при нейните родители, защото тя беше в болница няколко дни. Има лоши натъртвания, изпъкната кост и ѝ правеха скенер. Утре ще я приспиват и ще ѝ вкарват тръба, понеже плюе кръв. Цялото ѝ око все още е червено. Притеснявам се много за нея.

 

 

 

Каза ми, че Васил ѝ е звънял и съжалявал за постъпката си, но за такива действия няма прошка. Той я обижда, казва ѝ „боклук“ и други грозни думи, а после съжалява. Мария е поредният случай на домашно насилие, затова искам да разказа историята ѝ и да предпазим други жени да се превърнат в пионки на мъжете си“.

 

 

 

След инцидента Васил Киричев е бил задържан от полицейските служители. При претърсването на жилището им в жк. „Меден рудник“ е открит пистолетът, с който е била заплашена Мария.

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024