Криминално

Тъщата Красимира не се разкайва, стъписа разследващите за Пейо: Сега е на по-добро място – в ада!

Тъщата Красимира не се разкайва, стъписа разследващите за Пейо: Сега е на по-добро място – в ада!

170626467364232

 

 

„Сега е на по-добро място – в ада“. Това казала тъщата на Пейо Пеев – дипломатката Красимира Трифонова пред разследващите, с което ги шокирала. Тя изобщо не изпитвала съжаление и отказала да даде други обяснение.

 

 

При първия разпит дъщеря й признала, че Красимира е убийцата на Пейо. „Мама го удуши“, казала тя, но впоследствие отказала да потвърди показанията си пред съда, а сега тези твърдения няма да бъдат взети под внимание, тъй като е кръвна роднина по права линия и законът й дава право да се откаже да дава сведения, които биха уличили майка й, пише вестник „Телеграф“, позовавайки се на собствени източници от МВР.

 

 

 

Полицейските власти имали сериозни доказателства срещу Габриела и Красимира. Оказва се, че те са допуснали груба грешка, която ги уличава в бруталното престъпление.

Тъщата Красимира е заляла тялото на Пейо със спирт, затворили са го в автомобила му, оставили са колата в полите на Витоша и са драснали клечката, но не се сетили да отворят прозорците и тъй като всичко било затворено, кислородът бързо свършил и огънят загаснал, оставяйки трупа на Пейо и куп улики по случая.

 

 

Как е извършено убийството?

 

 

На 18 януари двете поканили Пейо за среща. В 21.13 часа камерата заснема как автомобилът започва яростно да се тресе, най-вероятно от борбата, която се разразява в него. Точно два пъти вратата на Пейо се отваря, но някой бързо се протяга и я затваря. Предполага се, че това е Габриела, която според обвинението се е хвърлила върху гърдите му да го придържа, докато майка й го души.

 

 

Първоначално разследващите получили информация, че жените уж извели и кучето, затова предположили, че са удушили Пейо с каишката. При огледа на колата обаче в нея бил открит кабел, който е даден за изследване. Ако по него се открие ДНК от жертвата, то ще е категорично ясно, че с него е бил удушен.

 

 

 

След като Пеев е ликвидиран, минават 26 минути, в които нищо не се случва. Изведнъж колата потегля и изчезва от обсега на камерата. В 21.39 часа на друга камера в района се вижда как Габриела слиза от колата, а тя продължава, но вече убитият Пеев се смята, че е на мястото до шофьора. Според обвинителите най-вероятно в този близо половин час жените са преместили тялото му на пасажерското място, за да може тъщата да шофира.

Телеграф, Флагман

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024