САЩ

Шепот от отвъдното: Байдън отново втрещи всички – твърди, че скоро се е срещнал с покойния Франсоа Митеран

Шепот от отвъдното: Байдън отново втрещи всички – твърди, че скоро се е срещнал с покойния Франсоа Митеран

байдън - митеран

 

 

Президентът на САЩ Байдън изглежда не различава настоящия френски президент Еманюел Макрон и Франсоа Митеран, бившия президент на Франция, който почина през 1996 г.

 

 

 

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че наскоро се е срещнал с покойния френски президент Франсоа Митеран. Същият е починал през далечната 1996 г.

 

 

Изявлението си той направи на среща с избиратели в Лас Вегас, съобщава Fox News.

 

 

 

Президентът Байдън каза пред публиката в Лас Вегас в неделя, че наскоро се е срещнал с Франсоа Митеран, френският президент, който е мъртъв от почти 30 години“, пише в публикацията.

 

 

В публикуваното видео ръководителят на Белия дом разказа на публиката за срещата си с френския президент в кулоарите на срещата на Г-7 във Великобритания .

 

 

 

„Седнах и казах: „Америка се завърна“. И Митеран от Германия – имам предвид от Франция – ме погледна и каза: „А за колко време се връщате?“, каза Байдън.

 

 

 

Както се отбелязва в публикацията, американският президент вероятно е имал предвид сегашния френски президент Еманюел Макрон , но отново е направил уговорка.

 

 

 

По-късно обаче нещата се усложняват още повече, защото френският президент става германски канцлер, който се интересува за съдбата на Великобритания. „Президентът на САЩ продължава, като каза, че „канцлерът на Германия“ го е попитал как той – а оттам и САЩ – ще реагират, ако хипотетично хиляди хора нахлуят в британската Камара на общините и убият британски полицаи, за да спрат избора на министър-председател“, пише FOXnews.

 

 

 

На 81 години Байдън е най-възрастният действащ президент на САЩ. Ако бъде преизбран този ноември, той ще бъде на 87 години в края на втория си мандат.

 

 

 

КритичноБГ уточнява, че Франсоа Митеран е бил държавен глава на Франция от 1981 до 1995 г. Президентството му става най-дългото в историята на страната. Митеран стана най-възрастният френски президент през миналия век и почина през 1996 г. на 79-годишна възраст.

 

kritichno.bg

 

САЩ

More in САЩ

Image_17810205_40_0

САЩ: Има вероятност да влезем в конфликта между Русия и Украйна с наши военни

май 6, 2024
байдъъън

Der Spiegel разтърси света с огромна бомба за Байдън!

май 6, 2024
ezgif-7-2f65cc1242

САЩ разпалват войната в Украйна с нова помощ за Киев от $61 млрд., очакват Москва да развее бял байрак

април 20, 2024
хилари тръмп768x432

Хилари Клинтън: Гласуването за Тръмп е гласуване за Путин

март 13, 2024
Image_17344904_40_0

Bild хвърли бомба: Това е тайният план в ръкава на Тръмп за Украйна и Путин

март 9, 2024
1010x570

Тъкър Карлсън нарече думите на Байдън, че Украйна може да спре Русия „бълнуване на луд“

март 8, 2024