Криминално

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

 

bizyurev-razkritie-prichinata-892

 

Обвиняемият за убийството на 24- годишния Димитър Малинов – Рангел Бизюрев в Цалапица е дал подробни показания пред разследващите.

 

 

По думите на защитата Димитър Колев, обвиняемият днес много последователно е обяснил за този ден и за цялата обстановка. Адвокатът разказа, че е настъпил инцидент между Малинов и Бизюрев, защото обвиняемият е получил информация , че е бил обиждан от Митко, пише TrafficNews.bg.

 

 

 

Димитър Колев заяви, че Бизюрев е разказал за желанието си само да се види с Митко и да поговорят. Тази среща е била осъществена на място, където Бизюрев е описал пред разследващите. По думите на адвоката, те са започнали да говорят , разменили са си обидни реплики.  Бизюрев е нанесал няколко удара по тялото на Митко, но отрича обаче да е нанасял удар по лицето, поради което да му бъде счупена носната преграда, довела до смъртта.

 

 

По думите на адвоката, той е отрекъл да го е блъскал и ритал. От разпита на братята Динкови има противоречия, според защитата. Бизюрев оказа пълно съдействие на разследващите, той е заявил, че Борислав динков не е нанасял удари по Митко. Относно заравянето на тялото, адвокатът каза, че няма да коментира подробности, освен това, че Бизюрев е заявил, че колата, с която е карано тялото е била на бащата на близнаците.

 

 

 

“Считам, че по скоро се касае за смърт по непредпазливост. Това е било инцидент. Ще се събират още доказателствени източни. Фактът е , че трето лице не е установено на мястото, където са се срещнали Митко и Бизюрев. Не съм чул нито един свидетел да заявява нещо различно от казаното от Бизюрев днес. Бизюрев изразява своето разкаяние и иска “домашен арест”.

 

 

“Не мога да кажа нищо”, заяви  Бизюрев в последните си думи.

 

 

Съдът го остави в ареста. Съдия Роглекова заяви, че има достатъчно доказателства , че Рангел е съпричастен към престъплението. Позова се на свидетелските показания и на семейство Динкови.

 

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024